"Καλό ταξίδι αγόρι μας" - Θρήνος στη Γαύδο για τον 16χρονο Νικόλα που σκοτώθηκε σε τροχαίο
"Ένα νέο αγόρι του νησιού μας έφυγε τόσο άδικα και τόσο νωρίς. Μαζί του μοιάζει να σβήνει ένα κομμάτι από το μέλλον της Γαύδου", αναφέρεται
Βαθιά είναι η οδύνη στη Γαύδο για τον θάνατο του 16χρονου Νικόλα που έχασε τη ζωή του το απόγευμα του Σαββάτου, στη Χερσόνησο, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε έπεσε πάνω σε κολώνα.
Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Γαύδου, απο όπου καταγόταν το παιδί, αναφέρει:
"Με βαθιά οδύνη και ανείπωτη θλίψη αποχαιρετούμε το Νικόλα, ένα 16χρονο παιδί της Γαύδου μας.
Ένα νέο αγόρι του νησιού μας έφυγε τόσο άδικα και τόσο νωρίς. Μαζί του μοιάζει να σβήνει ένα κομμάτι από το μέλλον της Γαύδου. Η απώλειά του αφήνει πίσω της ένα κενό που δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια.
Στην οικογένειά του, εκ μέρους του Δήμου Γαύδου τα πιο θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια. Δεν υπάρχουν λόγια που να μπορούν να απαλύνουν έναν τέτοιο πόνο.
Καλό ταξίδι, αγόρι μας.
Η Γαύδος θα σε θυμάται και θα σε κουβαλά πάντα στην καρδιά της.
Στους δικούς σου ανθρώπους ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο".
Όπως έγραψε το Cretalive, ο ανήλικος δικυκλιστής δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, ωστόσο δεν φορούσε προστατευτικό κράνος. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα την πρόσκρουση και τον θανάσιμο τραυματισμό του διερευνώνται από τις αρχές.
Η είδηση του τραγικού χαμού προκάλεσε σοκ, ενώ πολλοί φίλοι του έσπευσαν στο σημείο όπου σημειώθηκε η τραγωδία, θέλοντας να αφήσουν ένα λουλούδι για τον αδικοχαμένο Νίκο.
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη
- Πρωτοφανής καταστροφή στο Οροπέδιο Λασιθίου - Χιλιάδες τόνοι πατάτας θάφτηκαν από το νερό!
- Δήμος Βιάννου: Προχωρά η χρηματοδότηση για την αποκατάσταση ζημιών σε υποδομές από φυσικές καταστροφές
- Ιεράπετρα: Επιχειρήσεις απεγκλωβισμού 22 ατόμων στο Κουτσουνάρι




