ΚΕΘΕΑ Αριάδνη: Συγκέντρωση ειδών για τα άτομα που διαβιούν στον δρόμο

Newsroom
Newsroom

Δείτε ποια είδη συγκεντρώνει η Κινητή Μονάδα Ηρακλείου του ΚΕΘΕΑ

Η Κινητή Μονάδα Ηρακλείου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ εδώ και σχεδόν τρία χρόνια εργάζεται στο δρόμο, εντός της πόλης του Ηρακλείου, και ένας από τους στόχους της είναι να εντοπίσει και να υποστηρίξει ευάλωτα άτομα που κάνουν χρήση ουσιών και βρίσκονται σε επισφαλείς συνθήκες στέγασης. Οι ανάγκες των ατόμων αυτών είναι ποικίλες και ορισμένες από αυτές διαμορφώνονται και αλλάζουν ανάλογα με τις εξωτερικές περιβαλλοντικές συνθήκες.

Συγκεκριμένα, για την κάλυψη των αναγκών κατά τη διάρκεια του χειμώνα, η συγκέντρωση των παρακάτω ειδών θα ήταν σημαντική: κουβέρτες, υπνόσακοι, σκούφοι, γάντια και θερμός. Η Κινητή Μονάδα Ηρακλείου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ καλεί οποιονδήποτε συμπολίτη μας (ή/και επιχείρηση, σωματείο, οργάνωση κ.α.) επιθυμεί να δωρίσει κάτι από τα παραπάνω να επικοινωνήσει μαζί μας έτσι ώστε να συγκεντρωθούν τα προαναφερόμενα είδη.

Στοιχεία επικοινωνίας: 

Κινητό τηλέφωνο: 6985196733

email: [email protected]

Η Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Κρήτης με έδρα το Ηράκλειο είναι ενταγμένη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΚΡΗΤΗ» 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ