«Κολωνός της Κρήτης»: H πρώτη αντίδραση του παιδιού όταν η μητέρα βρήκε τις κρυφές φωτογραφίες

Newsroom
Newsroom

Όταν ζήτησε από τον γιο της εξηγήσεις για το περιεχόμενο των φωτογραφιών, ο ανήλικος φέρεται να έβαλε τα κλάματα και να κλειδώθηκε στο δωμάτιο του.

Τυχαία, πατώντας κατά λάθος στην οθόνη του κινητού του παιδιού της, βρήκε η μητέρα τις γυμνές φωτογραφίες του ανήλικου αγοριού, το οποίο φέρεται να εκμεταλλευόταν σεξουαλικά ο 66χρονος λυράρης, πλασάροντας το παράλληλα, υπό καθεστώς απειλών και εκβιασμών, σε άλλους άνδρες.

Η γυναίκα υπέστη σοκ, προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία της, όπως περιγράφεται, προκειμένου να μάθει που είχε μπλέξει το παιδί της.

Ούτε καν μπορούσε να υποψιαστεί το μέγεθος της σοβαρότητας  της όλης ιστορίας.

Συμβουλεύτηκε ειδικούς για να την καθοδηγήσουν, να πράξει το σωστό, και εκείνοι  κατέστησαν σαφές ότι ο μόνος δρόμος που μπορούσε να ακολουθήσει για να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια, όσο σκληρή και αν είναι, ήταν αυτός της Αστυνομίας.

Η οικογένεια του παιδιού παλεύει να προστατεύσει τον ανήλικο και τα αδέρφια του απ’ όλη αυτή τη δημοσιότητα και αυτό που ζητούν είναι να υπάρξει διερεύνηση σε βάθος και παραδειγματική τιμωρία.

Και για την οικογένεια όμως του κατηγορούμενου η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη και οδυνηρή. Τα όσα καταγγέλλονται είναι «ισοπεδωτικά» και περιμένουν τις αποφάσεις της δικαιοσύνης.

 

Δείτε επίσης:

Υπόθεση "Κολωνού" στην Κρήτη: Σε αργία για έναν μήνα ο 46χρονος γιατρός

Οργή στα κοινωνικά  δίκτυα με την υπόθεση του "Κολωνού" της Κρήτης!

Κολωνός της Κρήτης: λεπτομερείς και σοκαριστικές οι καταθέσεις του παιδιού

Προθεσμία για την Παρασκευή στον λυράρη, για τον "Κολωνό της Κρήτης" - Κάνει λόγο για πλεκτάνη

Από το Δεκέμβριο στο "μικροσκόπιο" των αρχών ο 66χρονος

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

Φωτογραφία από Victoria_Watercolor από το Pixabay

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ