Με επιτυχία τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Ενέργειας για την Ελλάδα 2021

Με επιτυχία τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Ενέργειας για την Ελλάδα 2021

Η διοργάνωση εγκαινιάστηκε με μία σύζευξη του πολιτισμού και της ενέργειας, με το μίτο της Αριάδνης να δίνει τη σκυτάλη στην καινοτομία

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Ενέργειας για την Ελλάδα 2021 στο 5ο Παγκρήτιο Ενεργειακό Συνέδριο 8-10 Ιουλίου στην Κρήτη. Με την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας, του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών, την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, και το παρών διεθνών οργανισμών, ακαδημαϊκών και εταιρειών. 

Η διοργάνωση εγκαινιάστηκε με μία σύζευξη του πολιτισμού και της ενέργειας, με το μίτο της Αριάδνης να δίνει τη σκυτάλη στην καινοτομία. Οντότητες σε όλο το φάσμα της ενέργειας είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν δια ζώσης και εξ αποστάσεως,  να ανταλλάξουν απόψεις και να συνθέσουν νέες προοπτικές. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τις πολυάριθμες θεματικές  παρουσιάστηκε στην θεματική ενότητα του Υδρογόνου, όπου εκφράστηκαν οι διεθνείς προκλήσεις, οι αναπτυξιακές ευκαιρίες, η χάραξη εθνικής στρατηγικής, ακόμα και η σημασία της χρήσης του στις τοπικές υποδομές της Κρήτης.

Το υλικό από το περιεχόμενο της διοργάνωσης θα είναι διαθέσιμο μέσω της ιστοσελίδας μας και του καναλιού μας στο Youtube. 

https://m.youtube.com/channel/UC0Xp0ZlPetobKGETSDfNURQ

https://cretanenergyconferences.org/

Η Cretan Energy Conferences ευχαριστεί όλους τους Θεσμούς, Χορηγούς, Υποστηρικτές, Συνεργάτες και Εθελοντές που συνέβαλαν στην θεμελίωση αυτού του ετήσιου θεσμού, που θα λαμβάνει χώρα στην Κρήτη, το νότιο άκρο της Ευρώπης με γεωγραφική τοποθεσία βαρύνουσας σημασίας, ως προς το παγκόσμιο γίγνεσθαι. 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ