Μετάθεση της συζήτησης για την ΕΤΑΔ και τα 51 στρέμματα Γουρνών μετά το Πάσχα

Μετάθεση της συζήτησης για την ΕΤΑΔ και τα 51 στρέμματα Γουρνών μετά το Πάσχα

Μετά το Πάσχα θα συζητηθούν οι σχετικές επίκαιρες ερωτήσεις

Μετά από αίτημα του Υφυπουργού Οικονομικών κου Απόστολου Βεσυρόπουλου μετατέθηκε για μετά το Πάσχα η συζήτηση των δύο επίκαιρων Ερωτήσεων που αφορούσαν την ΕΤΑΔ και την απαίτησή της να επιστραφούν σε αυτήν τα 51 στρέμματα της πρώην βάσης Γουρνών που είχαν παραχωρηθεί στην τοπική κοινωνία.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Βασίλη Κεγκέρογλου: 

Συγκεκριμένα μετατέθηκαν για τις 10 Μάϊου να συζητηθούν στην ολομέλεια της Βουλής η υπ’ αριθμ. 705/19-4-21 επίκαιρη ερώτηση του Γραμματέα της Κ.Ο και Βουλευτή Ηρακλείου του Κινήματος Αλλαγής Βασίλη Κεγκέρογλου με θέμα: «Να συνεχιστεί η παραχώρηση της ΕΤΑΔ ακίνητης έκτασης 51 στρεμμάτων στην οποία στεγάζεται και το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης και να αξιοποιηθεί προς όφελος της τοπικής κοινωνίας» καθώς και η επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Ηρακλείου Μέρα 25 κου Γεωργίου Λογιάδη με παρόμοιο θέμα.

Προφανώς, η Κυβέρνηση μετά την αναγκαστική οπισθοχώρηση της ΕΤΑΔ δεν είναι έτοιμη να δώσει ούτε απαντήσεις ούτε εγγυήσεις για την συνέχιση της παραχώρησης και την αξιοποίηση της έκτασης προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

 

Δείτε επίσης:

 

"Οπισθοχώρηση" της ΕΤΑΔ στην απαίτηση να επιστραφούν τα ακίνητα της πρώην Βάσης

Μπαράζ επαφών για να αποτραπεί η "αρπαγή" ακινήτων στην πρώην Βάση

"Αρπαγή" εγκαταστάσεων της πρώην Βάσης Γουρνών από την ΕΤΑΔ

 

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ