ΚΡΗΤΗ
Μια βραδιά ποίησης στη Σακορράφειο Δημοτική Βιβλιοθήκη
Εκδήλωση στο Καστέλλι, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης
Εκδήλωση στο Καστέλλι, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης: «Όμορφη και Παράξενη Πατρίδα: Η Πατρίδα μας στην Ποίηση» - Το Σάββατο 21 Μαρτίου 2026 στις 18:30, στη Σακορράφειο Δημοτική Βιβλιοθήκη
Ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας σε συνεργασία με τη Σακορράφειο Βιβλιοθήκη, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης, διοργανώνουν την εκδήλωση «Όμορφη και Παράξενη Πατρίδα: Η Πατρίδα μας στην ποίηση», το Σάββατο 21 Μαρτίου 2026 και ώρα 18:30, στο χώρο της Σακορράφειου Δημοτικής Βιβλιοθήκης.
Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει:
Ομιλία – παρουσίαση με θέμα : «Ελληνική Επανάστασις του 1821 και ζωγραφική (Έλληνες και Φιλέλληνες ζωγράφοι του 19ου αι.)», από τη φιλόλογο του 1ου ΓΕΛ Ηρακλείου κα. Ελένη Στρατάκη – Παμφίλου.
Απαγγελίες ποιημάτων από τις συλλογές των μεγάλων ποιητών μας τα οποία υμνούν την πατρίδα μας που, μεταξύ άλλων, συμμετέχουν και παιδιά της Γ’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Καστελλίου.
Έκθεση ζωγραφικής από τα παιδιά του Νηπιαγωγείου Καστελλίου
Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από τον Μουσικό και Λαογραφικό Σύλλογο «Τεχνών Σπουδή» με ερμηνεία μελοποιημένης ποίησης.
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο
