Μίνι ... οικονομική Ανάσταση προσδοκούν οι έμποροι

Μίνι ... οικονομική Ανάσταση προσδοκούν οι έμποροι

Το επόμενο διάστημα, που θα "μπει" το δώρο του Πάσχα οι έμποροι προσδoκούν ότι θα πάρουν τα ... πάνω τους τα έσοδά τους

Παγωμάρα επικρατεί στην αγορά, παρά την άνοιξη... καιρού! Η άνοδος της θερμοκρασίας δεν έχει συνοδευτεί - μέχρι στιγμής- με άνοδο του τζίρου στους επιχειρηματίες του λιανεμπορίου. Τα περιοριστικά μέτρα βάζουν εμπόδια στους καταναλωτές, που δεν μπορούν εύκολα και ελεύθερα να πραγματοποιήσουν τα ψώνια τους - όπως τουλάχιστον θα ήθελαν.

Οι έμποροι ελπίζουν σε μίνι οικονομική... Ανάσταση το Πάσχα. Όλο την επερχόμενη εορταστική περίοδο θα ισχύει το νέο τροποποιημένο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων.

Η κινητικότητα στην αγορά είναι ελαφρώς ανεβασμένη, χωρίς να ικανοποιεί τους καταστηματάρχες. Το επόμενο διάστημα, που θα "μπει" το δώρο του Πάσχα και οι πολίτες θα έχουν ζεστό χρήμα στις τσέπες τους, ο κ. Αλέξανδρος Χουστουλάκης - αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου - και οι συνάδελφοί του, προσδoκούν ότι θα πάρουν τα ... πάνω τους τα έσοδά τους.

"Τα πάντα είναι παγωμένα, υπάρχει δυσκολία" παρατήρησε μιλώντας στην ΕΡΤ Ηρακλείου ο κ. Χουστουλάκης. "Ελπίζουμε ότι το Πάσχα ο κόσμος θα κάνει αγορές" πρόσθεσε.

Από πλευράς τροφοδοσίας, τα μαγαζιά είναι υπερπλήρη. "Η τοπική κοινωνία να στηρίξει τις ντόπιες επιχειρήσεις" ήταν η έκκληση - υπενθύμιση του κ. Χουστουλάκη.


Δείτε επίσης:

Πασχαλινό ωράριο και click in store στην αγορά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ