Ν. Σκουλάς: «Η εμπειρία από τα έργα του ΒΟΑΚ έδειξε ότι θα μετανιώσουμε που δεν σχεδιάσαμε παράκαμψη του Ηρακλείου»!

Newsroom
Newsroom

Τι είπε στα Livetalks και το θέμα Κρήτης 103,1 για τα έργα και πότε τελειώνει το μαρτύριο των οδηγών

«Πολύ  σύντομα καιρού επιτρέποντος τα έργα βελτίωσης του ΒΟΑΚ περιμετρικά του Ηρακλείου θα τελειώσουν, μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου» τόνισε στα livetalks και το θέμα Κρήτης 103,1 ο αντιπεριφερειάρχης Νίκος Σκουλάς που επεσήμανε ότι έτσι θα τελειώσει και η οποία ταλαιπωρία των οδηγών που ήταν συνέχει των όσων συμβαίνουν με τον φόρτο που δέχεται όλη η πόλη .

«Μάθαμε από τα λάθη , είδαμε τι χρειάζεται γι αυτό δουλέψαμε και νύχτα και αργίες , είπε και τόνισε λιτό δυστυχώ αυτή η παρέμβαση στον ΒΟΑΚ δείχνει τι θα συμβεί όταν φτιαχτεί ο δρόμος χωριά την παράκαμψη που έχει ζητήσει το Ηράκλειο . « την πρώτη κιόλας νερά θα την αναζητήσουμε, τη ζητήσαμε αλλά το υπουργείο θεωρεί ότι θα τινάξει όλο το έργο του BOAK και οικονομικά και μελετητικά.

Ο κ Σκουλάς είπε πως αμέσως μετά θα μπει σε εφαρμογή ο σχεδιασμός για τα αλλά έργα με παρεμβάσεις μέχρι την Παντάνασσα,το Φόδελε, το Μπαλί και σε αλλά σημεία του ΒΟΑΚ για τη βελτίωση του δρόμου. Ανέφερε ότι όλα θα εξαρτηθούν και από την τουριστική σεζόν.

Μίλησε επίσης για τα υπόλοιπα έργα, το δρόμο Ηράκλειο Βιάννος, των Ανωγείων, ενώ δεν παρέλειψε να πει πόσο αγάπησε το αντικείμενο που έχει των τεχνικών έργων παρότι είχε επιφυλάξεις στην αρχή. Μίλησε παράλληλα για τη δικηγορία, την αγάπη του στην ελληνική γλώσσα, την ιστορία και την αγαπημένη του καθηγήτρια!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ