Νέα πεζοπορία στα Αστερούσια

Newsroom
Newsroom

Αναλυτικά οι οδηγίες για τη νέα εξόρμηση

Ο Πεζοπορικός Όμιλος Ηρακλείου διοργανώνει την Κυριακή, 27 Νοεμβρίου πεζοπορία στα Αστερούσια Όρη 

Σύμφωνα με τους διοργανωτές:

"Η πεζοπορία θα ξεκινήσει από τον Τζίγκουνα ( 50 μ) και θα ακολουθήσουμε αγροτικό δρόμο και μονοπάτι μέχρι την κορυφή Μαύρη Κεφάλα (440 μ.).

Θα κάνουμε μία στάση και θα απολαύσουμε την ακτογραμμή των νότιων Αστερουσίων. Θα κατηφορίσουμε από μονοπάτι και αγροτικό δρόμο μέχρι το Αντισκάρι ( 340 μ.)

Στη συνέχεια από αγροτικό δρόμο και χωματόδρομο θα κατηφορίσουμε μέχρι την παραλία Παλιόμαντρα. Στη συνέχεια από αγροτικό δρόμο θα επιστρέψουμε στον Τζίγκουνα όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή μας.

Ώρα Αναχώρησης: 8 π.μ από ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΟΠΟΡΤΑΣ

Συνολικές ώρες πορείας:  6

Βαθμός Δυσκολίας: Μπλε

Επικεφαλής : Ειρήνη Νικολούδη

Η χρήση μάσκας απαιτείται καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στο λεωφορείο και στους χώρους συνάθροισης

Σε όλες τις μετακινήσεις  μας με το λεωφορείο το κόστος συμμετοχής παραμένει 10 ευρώ για τα μέλη και 5 ευρώ για τους φοιτητές.

Τα νέα μέλη θα πληρώσουν επιπλέον 5 ευρώ για την ετήσια εγγραφή μέλους

Ακυρώσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι Παρασκευή 10μμ.

Σε περίπτωση που δεν γίνει έγκαιρη ακύρωση, είναι υποχρεωτική η καταβολή του αντιτίμου της δηλωμένης συμμετοχής στο γραφείο του Ομίλου με προσωπική παρουσία.

Πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής καθημερινά από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή ώρα 8-10μμ στο γραφείο του Ομίλου Αβέρωφ 25 (στοά), στα Τηλέφωνα: γραφείο 2810-344588 και ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdqnfFqc1vG31x0AONOa-B4vXrJ5Ynhcaor1JADG3tPfe7Vrg/viewform

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ