Νέα σύνθεση στο Συμβούλιο Κρήτης του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών

Newsroom
Newsroom

Έπειτα από την παραίτηση της Σταυρούλας Μήλιου

Την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023, πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος (ΝΠΔΔ), για την εκ νέου συγκρότηση του σε σώμα, έπειτα από παραίτηση της Προέδρου του, Σταυρούλας Μήλιου, τόσο από το αξίωμα όσο και από την ιδιότητα του αιρετού μέλους του ΠΣ.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

"Για την αναπλήρωση της κενής θέσης του ΠΣ καλέστηκαν δύο ισοψηφούντες επιλαχόντες από τον συνδυασμό με τον οποίο εκλέχτηκε το μέλος του παραιτήθηκε. Διενεργήθηκε κλήρωση και η θέση καταλήφθηκε από τον κληρωθέντα συνάδελφο Κοκκώνη Διονύση.

Μετά την ολοκλήρωση των προβλεπόμενων διαδικασιών, το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης του ΣΚΛΕ συγκροτήθηκε εν νέου σε σώμα ως ακολούθως:

  • Προέδρος: Χερίδη Ελεονώρα
  • Αντιπρόεδρος: Αγοράκη Θεοπούλα (Πόλυ)
  • Γενικός Γραμματέας: Σαμπροβαλάκης Γεώργιος    
  • Αναπληρωτής Γραμματέας: Φασουλάκης Ιωάννης 
  • Ταμίας: Κοκκώνης Διονύσης
  • Μέλος: Κατζουράκη Δομινίκη 
  • Μέλος: Κατσάρη Αντωνία

Καλωσορίζουμε το νέο μέλος του ΠΣ, συνάδελφο Κοκκώνη Διονύση.

Ευχαριστούμε τον συνάδελφο που δεν κληρώθηκε, Δρυγιαννάκη Παναγιώτη για την προθυμία του να βοηθήσει το Περιφερειακό Συμβούλιο σε ότι χρειαστεί.

Ευχόμαστε στη συνάδελφο Σταυρούλα Μήλιου καλή επιτυχία σε ότι καταπιαστεί από δω και πέρα.

Ο Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος που εκπροσωπεί επιστημονικά και επαγγελματικά τους Κοινωνικούς Λειτουργούς ιδρύθηκε ως σωματείο το 1955 και  μετασχηματίστηκε το 2018 σε πλήρως ανεξάρτητο και αυτοδιοίκητο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου (ν. 4488/2017) με περισσότερα από 8.200 μέλη.

Email επικοινωνίας: ps.kritis@skle.gr "

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ