Νέο ξέσπασμα από τον πατέρα της αδικοχαμένης Μελίνας

Νέο ξέσπασμα από τον πατέρα της αδικοχαμένης Μελίνας

"Είμαι πολύ εξοργισμένος, ξέρω από τι έχει πεθάνει το παιδί μου και εγώ και η σύζυγός μου"

Νέο ξέσπασμα από τον πατέρα της αδικοχαμένης Μελίνας Παρασκάκη, λίγο μετά την αθωωτική απόφαση του Τριμελούς  Πλημμελιοδικείου Ηρακλείου για την υπόθεση θανάτου της 4χρονης κόρης του, που έχασε τη ζωή της μετά από χειρουργική επέμβαση ρουτίνας στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο το Δεκέμβριο του 2015. 

Ο Μάνος Παρασκάκης  με δηλώσεις του στο MEGA είπε πως είναι εξοργισμένος ενώ τόνισε πως οι κατηγορούμενοι είναι υπεύθυνοι και δεν θα το αλλάξει κανείς αυτό.

«Απαξιώ να σχολιάσω, είμαι πολύ εξοργισμένος. Ξέρω από τι έχει πεθάνει το παιδί μου και εγώ και η σύζυγός μου. Η κατηγορούμενη είναι υπεύθυνη. Δεν θα το αλλάξει κανείς αυτό» είπε χαρακτηριστικά.

 

 

 

 

 

 

 

Νωρίτερα, όπως έγραψε το Cretalive, στο άκουσμα της απόφασης του δικαστηρίου, ο Μάνος Παρασχάκης φώναξε οργισμένος «Ντροπή σας! Συγχαρητήρια! Γιατί δεν την αθωώνατε κατευθείαν; Εσείς δεν έχετε παιδιά;»

 

Το σκεπτικό της απόφασης τεκμηρίωσε ο Πρόεδρος 

 

Υπενθυμίζεται ότι, ο Πρόεδρος του Δικαστηρίου ανέλυσε ένα - ένα τα θέματα που προέκυψαν, τις καταθέσεις αλλά και τις δυσκολίες για να τεκμηριώσει το σκεπτικό της απόφασης. Εξήγησε γιατί διέταξαν την πραγματογνωμοσύνη στις 16 Δεκεμβρίου, λέγοντας πως τότε προέκυψαν κάποια νέα ζητήματα και γι αυτό το δικαστήριο έκρινε ότι πρέπει να διερευνηθούν.

 

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ήταν από τις σπάνιες περιπτώσεις όπου στη διάρκεια της ανακοίνωσης της απόφασης να γίνεται από τον πρόεδρο τόσο εκτενή ανάλυση του σκεπτικού, εξετάζοντας ένα-ένα τα ζητήματα που αναφέρονται στο κατηγορητήριο αλλά και αυτά που ανέκυψαν διαρκούσης της ακροαματικής διαδικασίας.

 

Η στάση αυτή καταδεικνύει τη σοβαρότητα της υπόθεσης, για την οποία έχουν ειπωθεί - και γραφτεί - παρά πολλά και έτσι το δικαστήριο δια του προέδρου θέλησε να εξηγήσει με λεπτομέρειες το σκεπτικό. Χαρακτηριστικό ήταν επίσης, το γεγονός ότι ο Πρόεδρος αναφέρθηκε ακόμα και σε συγκεκριμένους ισχυρισμούς και εκδοχές.

 

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Παρασκευής, στο Τριμελές Πλημμελιοδικείο Ηρακλείου, ολοκληρώθηκε η εξέταση των τριών πραγματογνωμόνων οι οποίοι είχαν απαντήσει εγγράφως στα ερωτήματα του δικαστηρίου, ωστόσο κλήθηκαν να εξεταστούν προκειμένου να απαντήσουν σε νέες ερωτήσεις και να δώσουν διευκρινήσεις. Οι τοποθετήσεις τους πάντως προσέγγιζαν τις θέσεις της πλευράς της κατηγορουμένης αναισθησιολόγου.

 

Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο Εισαγγελέας της έδρας ο οποίος επέμεινε στη ενοχή της κατηγορουμένης και αμέσως μετά τοποθετήθηκαν οι συνήγοροι των δύο πλευρών. 

 

 

 

Δείτε επίσης:

 

 

 

Υπόθεση Μελίνας: Αθώα η αναισθησιολόγος

 

Υπόθεση Μελίνας: Στην ενοχή της αναισθησιολόγου επιμένει ο εισαγγελέας

 

Σήμερα - εκτός απροόπτου - η απόφαση για τη μικρή Μελίνα

 

Υπόθεση Μελίνας: Απερρίφθη το αίτημα εξαίρεσης των πραγματογνωμόνων - Πότε αναμένεται απόφαση

 

Ελπίζει στη δικαίωση η οικογένεια της μικρής Μελίνας

 

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

 

 

 

 

φωτογραφία αρχείου

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ