Ο Άγιος Νικόλαος μέσα από τα μάτια των επισκεπτών του

Newsroom
Newsroom

Τουρίστες αποκαλύπτουν τους λόγους που επέλεξαν την περιοχή για διακοπές ή και μόνιμη εγκατάσταση - Δείτε το video-ρεπορτάζ του Cretalive.

Ρεπορτάζ Μάνος Μπανασάκης

Ο Άγιος Νικόλαος, η μαγευτική πρωτεύουσα του Λασιθίου, αποτελεί έναν προορισμό που μαγνητίζει επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Η ηρεμία και η ομορφιά της μικρής αυτής πόλης προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία σε όσους την γνωρίζουν. Οι ντόπιοι την αναφέρουν απλά ως "ο Άγιος", μία ονομασία που αποδεικνύει την οικειότητα και τη ζεστασιά που χαρακτηρίζει αυτή την τοποθεσία.

Το Cretalive, με στόχο να ανακαλύψει τους λόγους που επιλέγουν οι τουρίστες αυτή την περιοχή, συνομίλησε με μερικούς από αυτούς. Οι λόγοι που τους οδηγούν να επισκεφθούν την Κρήτη και να επιλέξουν τον Άγιο Νικόλαο ως τον προορισμό τους είναι ποικίλοι και ενδιαφέροντες.

Μεταξύ άλλων αναφέρουν ότι στο νησί βρίσκουν ένα μοναδικό συνδυασμό εμπειριών. Η πανέμορφη φύση της Κρήτης, με τις εκπληκτικές παραλίες, τα γραφικά χωριά και τους αρχαιολογικούς χώρους, προσφέρει αξέχαστες στιγμές. Επιπλέον, η φιλικότητα και η φιλοξενία των Κρητικών δημιουργούν μια θερμή ατμόσφαιρα που κάνει τους ταξιδιώτες να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους.

Συναντήσαμε και ξένους που είχαν επισκεφθεί τη χώρα μας ως τουρίστες και ερωτεύθηκαν την Κρήτη τόσο πολύ, που αποφάσισαν να την κάνουν μόνιμο τόπο διαμονής. Μιλούν ακόμα για τον πολιτισμό και την παράδοση του τόπου, καθώς και τον τρόπο ζωής και την ποιότητα της καθημερινότητας που προσφέρει η περιοχή.


Δείτε τι λένε στο βίντεο που ακολουθεί:Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ