Ο εμπορικός σύλλογος Ηρακλείου για την κυριακάτικη λειτουργία της αγοράς

Ο εμπορικός σύλλογος Ηρακλείου για την κυριακάτικη λειτουργία της αγοράς

Με αφορμή τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στην Περιφέρεια Κρήτης

Στο ζήτημα της κυριακάτικης λειτουργίας της αγοράς επανέρχεται ο Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου με αφορμή τη σύσκεψη για το θέμα που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στην Περιφέρεια Κρήτης. Σε σχετική ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου επισημαίνονται τα εξής:

"Η θέση του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου για το θέμα του ανοίγματος των Κυριακών ήταν και είναι η ίδια: Να μην είναι ανοιχτά τα καταστήματα της Κυριακές. Διαμαρτυρηθήκαμε ενάντια στο άνοιγμα τις 7+1 Κυριακές, το ίδιο και για τις Κυριακές κατά την διάρκεια των ενδιάμεσων εκπτώσεων, αλλά και αυτές που αναφέρονται στο νομοσχέδιο Χατζηδάκη. Και εχουμε μεταφέρει προς την κυβέρνηση την άποψη μας ότι οι ενδιάμεσες εκπτώσεις δεν βοηθούν την αγορά αλλά δημιουργούν μεγάλα προβλήματα και μαζί με όλο το εμπόριο της Ελλάδας έχουμε ζητήσει την κατάργηση των αντίστοιχων δύο Κυριακών. 

Για εμάς, η ετήσια σύσκεψη που πραγματοποιείται στην περιφέρεια είναι σχεδόν εθιμοτυπική. Εδώ και χρόνια, κάθε χρόνο,, προσκαλούμαστε και απλά επιβεβαιώνουμε ότι η άποψη μας ΔΕΝ έχει αλλάξει: για οικονομικούς και κοινωνικούς λόγους δεν θέλουμε και φέτος να είναι ανοιχτά τα καταστήματα τις Κυριακές". 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ