Ο κορωνοϊός "χτύπησε" και τους swingers!

Ο κορωνοϊός "χτύπησε" και τους swingers!

Αναστέλλεται το ταξίδι τους στην Κρήτη

Ο κορωνοϊός δεν κάνει... διακρίσεις και χτύπησε και τους swingers, αφού "πάγωσε" το ταξίδι τους στην Κρήτη!

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι  κατόπιν κοινής απόφασης της διοργανώτριας εταιρίας και του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου όπου τα τελευταία χρόνια πραγματοποιείται με επιτυχία το πάρτι ανταλλαγής συντρόφων, για την φετινή σαιζόν 2020 αναστέλλεται η διεξαγωγή του swingers πάρτι στην Κρήτη

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι η "διοίκηση της Ολλανδικής Εταιρίας καθώς και η διοίκηση του γνωστού ξενοδοχείου δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια και στην διαφύλαξη της ανθρώπινης υγείας ανακοίνωσε την αναστολή διοργάνωσης του πάρτι ως μέτρο πρόληψης κατά του COVID19".

Νωρίτερα το πρωί της Τρίτης, σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, o Μιχάλης Βλατάκης, Πρόεδρος Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κρήτης είχε μιλήσει για ακύρωση της συγκεκριμένης διοργάνωσης, λέγοντας:

"Ακύρωσαν οι swingers που έρχονταν τα τελευταία χρόνια στην Κρήτη, ήταν 400 - 500 άτομα, θα έρχονταν τον Μάιο. Αλλά ακύρωσαν λόγω του κορωνοϊού" 

"Έχουμε συντριπτική ανάσχεση των νέων κρατήσεων. Ήταν μεγάλη στην προηγούμενη επικοινωνία μας, τώρα έχει γίνει τεράστια. Άρχισαν οι ακυρώσεις για τη σεζόν ενώ είχαμε μέχρι τώρα ακυρώσεις για τους δύο πρώτους μήνες" πρόσθεσε και ανέφερε μεταξύ άλλων: "Είστε οι πρώτοι που το μαθαίνετε ότι δεν θα έρθουν οι Swingers, πήγαιναν σε ένα ξενοδοχείο στην Σταλίδα. Δεν θα πάνε αλλού, δεν θα ξανάρθουν για όλη τη χρονιά. Επειδή ανταλλάσσουν τα υγρά τους, όχι. Είμαι ωμός αλλά πρέπει να το ελαφρύνουμε... Υπάρχει τόση κατάθλιψη με όλα αυτά".

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ