Ο Κρητικός Φούρνος Daily Bakery, γίνεται... Μεσογειακός!

Η Ηρακλειώτικη αλυσίδα φούρνων και ζαχαροπλαστείων ξεφεύγει όχι απλά από τα σύνορα της Κρήτης, αλλά και της Ελλάδας, αποσπώντας  3 ακόμα βραβεία στα Mediterranean Taste Awards 2022!

Άλλη μια διάκριση για τον Κρητικό Φούρνο Daily Bakery! Τέσσερις, μόλις μήνες μετά το χρυσό βραβείο στα Cretan Taste Αwards (Δεκέμβριος 2021), η Ηρακλειώτικη αλυσίδα φούρνων και ζαχαροπλαστείων ξεφεύγει όχι απλά από τα σύνορα της Κρήτης, αλλά και της Ελλάδας, αποσπώντας  3 ακόμα βραβεία στα Mediterranean Taste Awards 2022!
Στον διαγωνισμό των ΜΤΑ φέτος, έλαβαν μέρος δεκάδες επιχειρήσεις της γαστρονομίας όχι μόνο από τη χώρα μας. Πιο συγκεκριμένα, εκτός από την Ελλάδα, υπήρχαν συμμετοχές από εταιρείες της Γερμανίας, της Ιταλίας, της Ισπανίας, του Κουβέιτ, της Μολδαβίας, της Σουηδίας , της Νορβηγίας αλλά και των Η.Π.Α!
Στο συγκεκριμένο διαγωνισμό, τα βραβεία δεν απονέμονται στις επιχειρήσεις γενικώς, αλλά σε συγκεκριμένα προϊόντα τους. Ειδικοί γευσιγνώστες  από το Λονδίνο, δοκίμασαν όλα τα προϊόντα που έλαβαν μέρος και ως κριτική επιτροπή έβγαλαν και τα τελικά αποτελέσματα. Πιο συγκεκριμένα για  τον Κρητικό Φούρνο Daily Bakery τιμήθηκαν τα προϊόντα:

Λυχναράκια – Gold Award

Κρητικός φούρνος

Παξιμάδι σε ξυλόφουρνο – Gold Award

Κρητικός φούρνος

Βουτήματα χαρουπιού – Silver Award

Κρητικός φούρνος

Έτσι, ο Κρητικός φούρνος Daily Bakery, αποδεικνύει για μια ακόμη φορά, πως μέσα από δουλειά και συνεχή ανάπτυξη, μπορείς να καταφέρεις πολλά και ταυτόχρονα να αναδείξεις, εκτός από  τα προϊόντα σου ειδικά, και την κρητική διατροφή γενικά.


Τα βραβευμένα προϊόντα και όχι μόνο, μπορείτε να τα βρείτε σε όλα τα Daily σημεία!
 


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ