Οι αστυνομικοί έκαναν ... έκπληξη στο ζωοκλέφτη!

Newsroom
Newsroom

Το κλεμμένο όχημα αποτέλεσε το "κλειδί" της υπόθεσης

Μια έκπληξη αναπάντεχη επιφύλαξαν οι αστυνομικοί στον νεαρό ζωοκλέφτη, γνώριμο των διωκτικών αρχών, που μάλιστα μόλις πρόσφατα είχε αποφυλακιστεί, ενώ είχε εμπλακεί και στην υπόθεση των πυροβολισμών στο Ασήμι.

Για τους αστυνομικούς, η κλοπή αγροτικού οχήματος από τη λεωφόρο Κνωσού στο Ηράκλειο πριν από περίπου 15 μέρες, χτύπησε "καμπανάκι", με την ΕΛ.ΑΣ. να δίνει "γραμμή" για τις έρευνες στη συνέχεια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, ο νεαρός δράστης με τους - τουλάχιστον δύο - συνεργούς τους που αναζητούνται, αφότου έκλεψαν το όχημα, το έκρυψαν σε αποθήκες Αγροτικού Συνεταιρισμού στο δήμο Γόρτυνας. Οι αστυνομικοί όμως είχαν ήδη θέσει υπό διακριτική παρακολούθηση το σημείο, περιμένοντας πότε θα κινηθεί το όχημα, θεωρώντας δεδομένο ότι θα χρησιμοποιηθεί σε "χτύπημα".

Ο 30χρονος διέπραξε τη ζωοκλοπή στις Καμάρες και κατόπιν οδήγησε τα ζώα σε περιφραγμένο λιόφυτο στις Ατσιπάδες, και επιχείρησε να κρύψει εκ νέου το όχημα, στην ίδια αποθήκη! Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αστερουσίων σε συνεργασία με αστυνομικούς Τ.Ε.Κ.Α.Μ Κρήτης και της Ο.Π.Κ.Ε Ηρακλείου ήταν εκεί και του έκαναν ... έκπληξη, με τον 30χρονο να ... κεραυνοβολείται, μην περιμένοντας αυτή την εξέλιξη.

Τα αφαιρεθέντα προβατοειδή και το όχημα αποδόθηκαν στους παθόντες ιδιοκτήτες τους.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αστερουσίων, ενώ ο συλληφθείς πήρε προθεσμία να απολογηθεί αύριο ενώπιον της Αρμόδιας ανακρίτριας Ηρακλείου.

 

Δείτε επίσης:

Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα, επ'αυτοφώρω σύλληψη για ζωοκλοπή

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ