Πανελλήνιο Συνέδριο Επεμβατικής Καρδιολογίας, Ηλεκτροφυσιολογίας & Καρδιοχειρουργικής ICE 2021

Πανελλήνιο Συνέδριο Επεμβατικής Καρδιολογίας, Ηλεκτροφυσιολογίας & Καρδιοχειρουργικής ICE 2021

Διεξάγεται στο Ηράκλειο.

Οι ομάδες Εργασίας Αιμοδυναμικής και Επεμβατικής Καρδιολογίας, Ηλεκτροφυσιολογίας και Καρδιοχειρουργικής της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας και ο Παγκύπριος Ιατρικός Σύλλογος συνδιοργανώνουν στις 3-5 Δεκεμβρίου 2021 το Διεθνές Συνέδριο ICE στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Το συνέδριο είναι ένα ιδιαίτερα στοχευμένο συνέδριο που προσφέρει γνώση σε νέες τεχνικές και πρακτικές που ακολουθούνται διεθνώς.  Επίσης αποτελεί πλέον θεσμό στα ιατρικά δρώμενα σε Ελλάδα και Κύπρο, αλλά και ένα πεδίο συνάντησης ανταλλαγής απόψεων σε επίκαιρα Καρδιολογικά θέματα.
Πέρα από τη θεματολογία, τη συνυφασμένη με την ειδικότητα της Καρδιολογίας, που μας απασχολούσε όλα τα προηγούμενα χρόνια, φέτος θα έχουμε την ευκαιρία να αξιολογήσουμε και τις επιπτώσεις της COVID-19 στους Καρδιαγγειακούς ασθενείς.
Έχουν προσκληθεί και συμμετέχουν Συνάδελφοι εγνωσμένου κύρους και εμπειρίας ικανοί να μεταφέρουν τη γνώση και εμπειρία τους στους νεώτερους ιατρούς συναδέλφους καθώς και σε όλους τους  κλάδους των επαγγελμάτων υγείας. 
Η Επιστημονική Επιτροπή συνέταξε ένα πλούσιο πρόγραμμα με σύγχρονη θεματολογία. Θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις στις νέες μεθόδους και τεχνικές όπως,  στην απεικόνιση, στη φυσιολογία,στη φαρμακολογία και σε ένα ευρύ φάσμα άλλων θεμάτων της Επεμβατικής Καρδιολογίας. Οι κατευθυντήριες οδηγίες κατέχουν επίσης  ιδιαίτερη θέση στο Συνέδριο.
Το Συνέδριο θα συνοδευτεί από τη διεξαγωγή και μίας Νοσηλευτικής Ημερίδας από την Ομάδα Εργασίας Νοσηλευτών στην Καρδιολογία.
"Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη του Συμβουλίου της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, τις Ομάδες Εργασίας της  Επεμβατικής Καρδιολογίας και της Ηλεκτροφυσιολογίας και τον 
Πρόεδρο της ΕΕΧΘΚΑ για την συμβολή τους στη επιτυχία αυτού του Συνεδρίου", αναφέρει ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Γεώργιος Κοχιαδάκης
Καθηγητής Καρδιολογίας
Κοσμήτορας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης
Εκλεγμένος Πρόεδρος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ