Παρέμβαση για τα αντιπλημμυρικά έργα στον Δήμο Μινώα Πεδιάδας

Παρέμβαση για τα αντιπλημμυρικά έργα στον Δήμο Μινώα Πεδιάδας

"Να μην επαναληφθούν τα φαινόμενα του περασμένου αιώνα" επισημαίνει ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Σ. Βαρδάκης

Σε κοινοβουλευτική παρέμβαση για την ανάγκη υλοποίησης επειγουσών εργασιών αντιπλημμυρικών έργων στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας, στο πλαίσιο κατασκευής του Διεθνούς Αεροδρομίου Καστελλίου, προχώρησε ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Σωκράτης Βαρδάκης, καταθέτοντας αναφορά προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών τη σχετική επιστολή του Δημάρχου.  

Αναλυτικά,  μετά από σειρά σχετικών επιστολών του Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας, προς τον αρμόδιο Υπουργό, με αίτημα την άμεση και κατά προτεραιότητα δρομολόγηση επίλυσης των σοβαρότατων πλημμυρικών προβλημάτων που εντοπίζονται στην ευρύτερη περιοχή κατασκευής του νέου αεροδρομίου, ο Δήμαρχος αιτείται εκ νέου την υλοποίηση των απαραίτητων αντιπλημμυρικών εργασιών, ώστε να μην υπάρξει επανάληψη των πλημμυρικών φαινομένων του χειμώνα του 2020-21, όταν ο Δήμος κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας.

Ο κ. Βαρδάκης ζητά από τον Αρμόδιο Υπουργό να λάβει σοβαρά υπόψη το αίτημα του Δήμου Μινώα Πεδιάδας και να ενημερωθεί για τις ενέργειες στις οποίες θα προβεί αναφορικά με το  συγκεκριμένο θέμα.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ