Πήραν "παραμάζωμα" ό,τι βρήκαν μπροστά τους, στην Αγ. Μαρίνα!

Πήραν "παραμάζωμα" ό,τι βρήκαν μπροστά τους, στην Αγ. Μαρίνα!

Δύο απανωτά τροχαία, σχεδόν στο ίδιο σημείο!

Δεν έμεινε όρθιος στύλος για στύλος ηλεκτροφωτισμού στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, εξ αιτίας δύο τροχαίων στην ΠΕΟ Χανίων – Κισάμου.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται από τα μέλη του Δ.Σ. του τοπικού συμβουλίου…

Η κατάσταση έχει ξεφύγει για τα καλά. Μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα δυο πανομοιότυπα τρακαρίσματα οχημάτων στην πεο Χανίων – Κισσάμου στο ύψος της Αγίας Μαρίνας και σε ελάχιστη απόσταση μεταξύ των σημείων.

Το πρώτο έγινε την παρασκευή 29/05 λίγο πριν τα μεσάνυχτα και το δεύτερο σήμερα Τρίτη 02/06 το μεσημέρι. Και στις δυο περιπτώσεις ευτυχώς από θαύμα δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός. Και στις δύο υπήρξε απροσεξία των οδηγών.

Οι ιδιοκτήτες εκτός από τις υλικές ζημίες των οχημάτων τους θα κληθούν να πληρώσουν και την καταστροφή της δημοτικής περιουσίας που προκάλεσαν αφου τα στοιχειά τους βρίσκονται ήδη στην αρμόδια υπηρεσία του δήμου Χανίων.

Πέρα από την άθλια κατάσταση του οδοστρώματος, την παιδεία-απροσεξία των οδηγών, ερχόμαστε αντιμέτωποι και με την ελλιπή αστυνόμευση στην περιοχή μας τουλάχιστον τους τελευταίους μήνες που η κίνηση είναι αυξημένη λόγω του κλεισίματος της μίας κατεύθυνσης (προς την Κίσσαμο) του ΒΟΑΚ.

Πηγή: parakritika.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ