Πόσα ταξί στην Κρήτη μπορούν να αντικατασταθούν με μίνι βαν

Newsroom
Newsroom

Τι ορίζει η σχετική απόφαση του ΥΠΕΝ

Το ποσοστό των Επιβατηγών Δημόσιας Χρήσης (Ε.Δ.Χ.) Ταξί τα οποία μπορούν να αντικατασταθούν με επιβατηγά οχήματα από έξι έως εννέα θέσεων ορίζει απόφαση που υπεγράφη σήμερα από την υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η απόφαση αφορά σε Ε.Δ.Χ. Ταξί με έδρα στις Περιφέρειες Αττικής, Ιονίων Νήσων, Κρήτης και την Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Τι προβλέπει η απόφαση

Ειδικότερα, στην απόφαση προβλέπονται τα εξής:

  • Το ποσοστό των Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτων Ταξί τα οποία μπορούν να αντικατασταθούν με επιβατηγά οχήματα έξι (6) έως εννέα (9) θέσεων ανά διοικητική μονάδα της Περιφέρειας Αττικής καθορίζεται στο 30%.
  • Το ποσοστό των Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτων Ταξί τα οποία μπορούν να αντικατασταθούν με επιβατηγά οχήματα έξι (6) έως εννέα (9) θέσεων ανά διοικητική μονάδα της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας καθορίζεται στο 30%.
  • Το ποσοστό των Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτων Ταξί τα οποία μπορούν να αντικατασταθούν με επιβατηγά οχήματα έξι (6) έως εννέα (9) θέσεων ανά διοικητική μονάδα της Περιφέρειας Κρήτης καθορίζεται στο 30%.
  • Το ποσοστό των Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτων Ταξί τα οποία μπορούν να αντικατασταθούν με επιβατηγά οχήματα έξι (6) έως εννέα (9) θέσεων ανά διοικητική μονάδα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων καθορίζεται ως εξής:

Φωτογραφία αρχείου από  Pathosphoto via vista.create

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη 

Πηγή: ot.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ