Προφυλακιστέος για τα ναρκωτικά ο πρώην ισοβίτης

Προφυλακιστέος για τα ναρκωτικά ο πρώην ισοβίτης

Ο 51χρονος θα μεταφερθεί στην Ψυχιατρική του Κορυδαλλού

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 51χρονος,  γνωστός πρώην ισοβίτης που είχε καταδικαστεί  για την υπόθεση Μαρσελίνο, του 17χρονου Ρομά ποδοσφαιριστή από το Αιγάλεω τη δεκαετία του ‘ 90, και πριν από μερικές ημέρες πιάστηκε στο Ηράκλειο με ποσότητα σκληρών ναρκωτικών

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών υπό τη μορφή της αγοράς και της πώλησης κατ εξακολούθηση από υπαίτιο που δεν έχει αποκτήσει την έξη της χρήσης των ναρκωτικών ουσιών.

Ο δικηγόρος του Νίκος Παπαδαντωνάκης κατέθεσε αίτημα να διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη προκειμένου να διευκρινιστεί εάν είναι χρήστης ναρκωτικών όπως ισχυρίζεται. Το αίτημα έγινε δεκτό και για το λόγο αυτό, ο 51χρονος θα μεταφερθεί στην Ψυχιατρική του Κορυδαλλού.

Υπενθυμίζεται ότι μαζί με τον 51χρονο είχαν συλληφθή δύο ακόμα άτομα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών μετά τη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε σε περιοχές των Δήμων Ηρακλείου και Μαλεβιζίου.

Οι άλλοι δύο συλληφθέντες, ένας άντρας και μία γυναίκα, αφέθηκαν ελεύθεροι και η δικογραφία διαχωρίστηκε καθώς στο... αλισβερίσι των ναρκωτικών ήταν οι αγοραστές. 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ