Προσφορά σε Αστυνομία και Πυροσβεστική από τον Δήμο Χερσονήσου

Προσφορά σε Αστυνομία και Πυροσβεστική από τον Δήμο Χερσονήσου

Ως «ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης των υπηρεσιών που προσφέρουν αφειδώς στο κοινωνικό σύνολο, αλλά και με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από τις καταστροφικές πλημμύρες της 10ης Νοεμβρίου»

Υλικοτεχνικό εξοπλισμό και γραφική ύλη παρέδωσαν σήμερα στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Χερσονήσου και στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος και ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χερσονήσου (Κ.ΕΔ.Χ.) Γιάννης Μηλάκης.

Η κίνηση αυτή έγινε ως «ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης των υπηρεσιών που προσφέρουν αφειδώς στο κοινωνικό σύνολο, αλλά και με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από τις καταστροφικές πλημμύρες της 10ης Νοεμβρίου, όπου με αυταπάρνηση και με αξιομνημόνευτη αποτελεσματικότητα παρείχαν πολύτιμες υπηρεσίες ύψιστης σημασίας. Οι αστυνομικοί και οι πυροσβέστες παραμένουν σταθερά στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος, όπου και όποτε τους ζητηθεί και η στήριξή μας στα σώματα ασφαλείας είναι έμπρακτη και διαχρονική,» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος.

«Το υλικό που παραδόθηκε είναι απαραίτητο για την εύρυθμη καθημερινή τους λειτουργία. Οι ένστολοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και είναι καθήκον μας να τους θωρακίσουμε στην υπερπροσπάθεια που καταβάλουν να προστατεύσουν όλους εμάς,» δήλωσε ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης.

Το υλικό παρέλαβε ο Διοικητής του Α.Τ. Χερσονήσου, κ. Γιώργος Μακρογιαννάκης και ο Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Χερσονήσου, κ. Εμμανουήλ Κουκάκης.Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ