Προσωρινά κρατούμενος για τους πυροβολισμούς προς τον αδερφό του

Προσωρινά κρατούμενος για τους πυροβολισμούς προς τον αδερφό του

Ποιοι οι λόγοι που οδήγησαν στην συγκεκριμένη απόφαση

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 61χρονος που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς  πυροβόλησε εναντίον του 54χρονου αδερφού του σε χωριό του δήμου Αρχανών-Αστερουσίων (Δείτε ΕΔΩ). 

Μετά την απολογία του, ανακρίτρια και εισαγγελέας αποφάσισαν την προσωρινή κράτησή του, μια απόφαση που - σύμφωνα με τις πληροφορίες - επιβλήθηκε από ειδικότερους λόγους, που αφορούν και στην ψυχολογική του υποστήριξη και για λόγους ειρήνευσης. 
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 61χρονος αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα υγείας, ενώ η κατάσταση του επιδεινώθηκε μετά και την απώλεια στενού συγγενικού του προσώπου.
Είναι χαρακτηριστικό ότι και ο 54χρονος αδερφός του υποστήριξε ενώπιον των αρχών πως αναγνωρίζει την άσχημη ψυχολογική του κατάσταση και τις δυσκολίες που βιώνει και είναι σίγουρος πως δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να καταλήξει στην φυλακή. 
Και ο ίδιος ο κατηγορούμενος στην απολογία του εμφανίστηκε μετανιωμένος για την πράξη του και επεσήμανε πως δεν είχε σκοπό να βλάψει τον αδερφό του, αφού οι οικογενειακές σχέσεις είναι σε άριστο επίπεδο.

Υπενθυμίζεται ότι για τον 54χρονο αδελφό του, που επίσης φέρεται να χρησιμοποίησε όπλο για να πυροβολήσει στον αέρα, η δικογραφία διαχωρίστηκε και ο εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική έρευνα.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ