Σβήστηκε το γκράφιτι, καθαρίστηκε ο Φάρος

Σβήστηκε το γκράφιτι, καθαρίστηκε ο Φάρος

Απίστευτα αντανακλαστικά από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χανίων

Απίστευτα αντανακλαστικά επέδειξε το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χανίων, μετά τη… “μαγκιά” είνείνου είπε να βάλει την “πινελιά” του στο σήμα κατατεθέν της πόλης, το Φάρο , ζωγραφίζοντας ένα γκράφιτι.

Παρά τον κακό καιρό, συνεργείο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου καθάρισε το μνημείο από την μαύρη μπογιά και ο Αιγυπτιακός Φάρος στο Ενετικό Λιμάνι επανήλθε στην… φυσική του κατάσταση.

“Απορώ πραγματικά με το θράσος ορισμένων να “ασελγούν” πάνω στα μνημεία της πόλης μας. Καθαρίσαμε άμεσα τον Φάρο στο Ενετικό Λιμάνι, πραγματικά με περίσσιο φιλότιμο των εργαζομένων μας, αν και ο καιρός δεν το επέτρεπε. Είναι ντροπή ορισμένοι να νομίζουν πως κάνουν… τέχνη, γεμίζοντας με μουτζούρες όλη την πόλη. Όπως έγινε και με την Δημοτική Αγορά, όπως έγινε και με τον Φάρο, η δημοτική Αρχή δεν θα μένει απαθής σε τέτοιους βανδαλισμούς. Κρίμα και πάλι κρίμα που δεν υπάρχει σεβασμός στην ιστορία της πόλης μας”, επεσήμανε, μιλώντας στο Parakritika.gr o πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, Μανώλης Κοτσιφάκης.

Να σημειωθεί πως, όπως είπε ο κ. Κοτσιφάκης, ο γκραφιτάς προκάλεσε ζημιές στο εσωτερικό του φάρου, σπάζοντας με κλωτσιά την δεύτερη πόρτα, προκειμένου να ανέβει και να κάνει την… δουλειά του.

1

Η δε υπογραφή που άφησε, αλλά και τα όποια αποτυπώματα βρει η αστυνομία, ίσως οδηγήσουν γρήγορα στο να βρεθεί από τις Αρχές.

 

Δείτε επίσης

Έκαναν γκράφιτι στον Φάρο

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά 

Πηγή: parakritika.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ