Σέγκος: «Ο Λιμένας Χερσονήσου γυρίζει σελίδα με έργα και σχεδιασμό που σηματοδοτούν μία νέα εποχή»

Newsroom
Newsroom

Υποδοχή αναγνώρισης του έργου του Δημάρχου – Θερμό καλωσόρισμα και στους υποψήφιους του συνδυασμού «Σύμπραξη Ενεργών Πολιτών Δήμου Χερσονήσου»

Υποδοχή αναγνώρισης του έργου του Δημάρχου Χερσονήσου και εκ νέου υποψηφίου Γιάννη Σέγκου επεφύλαξαν κάτοικοι και επιχειρηματίες του Λιμένα Χερσονήσου. 

Θερμό ήταν το καλωσόρισμα και στους υποψήφιους του συνδυασμού «Σύμπραξη Ενεργών Πολιτών Δήμου Χερσονήσου» στο πλαίσιο περιοδείας κατά τη διάρκεια της οποίας ο Γιάννης Σέγκος και οι υποψήφιοι του συνδυασμού του συνομίλησαν και αντάλλαξαν απόψεις με κατοίκους της περιοχής. 

«Είμαι συγκινημένος από τη ζεστή υποδοχή της τοπικής κοινωνίας. Η εμπιστοσύνη τους μας τιμά και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας», σημείωσε ο κ. Σέγκος.  

Ο Δήμαρχος Χερσονήσου και εκ νέου υποψήφιος, μαζί με υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με αρκετούς κατοίκους, να ακούσουν τις προτάσεις και τις επισημάνσεις τους αλλά και να τους ενημερώσουν για παρεμβάσεις που έχουν γίνει στον Λιμένα Χερσονήσου αλλά και για τον αναπτυξιακό σχεδιασμό της επόμενης ημέρας. 

«Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Λιμένα Χερσονήσου και οι προοπτικές ανάδειξης είναι απεριόριστα. Προς αυτή την κατεύθυνση δημιουργούμε τις προϋποθέσεις και τις υποδομές που θα σηματοδοτήσουν μία νέα εποχή για την ευρύτερη περιοχή», επεσήμανε ο κ. Σέγκος κάνοντας ειδική αναφορά στο μεγάλο project της αναβάθμισης της χερσαίας λιμενικής ζώνης Χερσονήσου στα πρότυπα σύγχρονων διεθνών λιμένων. 

Οι μελέτες των οραματικών αυτών παρεμβάσεων είναι σε εξέλιξη και η υλοποίηση του έργου θα σηματοδοτήσει μία νέα εποχή για τον Λιμένα Χερσονήσου.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ