Στην Αθήνα για το νέο πλαίσιο διαχείρισης αποβλήτων ο Πρόεδρος του Ε.Σ.Δ.Α.Κ. και Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός

Newsroom
Newsroom

Kρίσιμοι οι επόμενοι μήνες για την σωστή προετοιμασία και την οριστικοποίηση του προγραμματισμού της επόμενης περιόδου.

Στην Αθήνα βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 13/6 ο Πρόεδρος του Ε.Σ.Δ.Α.Κ. και Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός, συμμετέχοντας στην συνάντηση εργασίας και ενημέρωσης των Προέδρων των Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟ.Δ.Σ.Α.) της χώρας για το πλαίσιο προγραμματισμού των σχετικών έργων κατά τη νέα προγραμματική περίοδο.

Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε από τον Γενικό Γραμματέα Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας Εμμανουήλ Γραφάκο, τον Ειδικό Γραμματέα Προγραμμάτων Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης - Ταμείου Συνοχής Γιώργο Ζερβό και τον Προϊστάμενο της Υποδιεύθυνσης Τομέα Περιβάλλοντος της ΕΥΔ ΥΜΕΠΕΡΑΑ του Υπουργείου Ανάπτυξης Νικόλαο Μαμαλούγκα.

Η συνάντηση εργασίας ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη, με δεδομένο και το ότι ο σχεδιασμός του Ε.Σ.Δ.Α.Κ. περιλαμβάνει σημαντικά έργα στον τομέα της διαχείρισης των αποβλήτων, με τους αμέσως επόμενους μήνες να είναι κρίσιμοι για την σωστή προετοιμασία και την οριστικοποίηση του προγραμματισμού της επόμενης περιόδου.

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ