Στην Μ. Λιονή ο υποψήφιος Πρύτανης Γ. Κοντάκης

Στην Μ. Λιονή ο υποψήφιος Πρύτανης Γ. Κοντάκης

Συνοδευόμενος από τους υποψήφιους Αντιπρυτάνεις

Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, ενόψει των Πρυτανικών εκλογών της 20ης Ιουλίου, πραγματοποίησε σήμερα το Πρυτανικό σχήμα υπό τον καθηγητή Γεώργιο Κοντάκη, που έχει θέσει υποψηφιότητα στις επικείμενες εκλογές της 20ης Ιουλίου 2020.

Στο πλαίσιο της συνάντησης ο κ. Κοντάκης και οι υποψήφιοι Αντιπρυτάνεις κ.κ. Κοσιώρης, Μυλωνάκης, Παυλίδης και Σπανουδάκης αναφέρθηκαν στο πρόγραμμα και τις θέσεις του υποψηφίου σχήματος, αλλά και τις προοπτικές συνεργασίας με την Περιφέρεια Κρήτης και την τοπική κοινωνία.

Η κα Λιονή δήλωσε ότι η Περιφέρεια Κρήτης θεωρεί το Πανεπιστήμιο Κρήτης ως έναν από τους πυλώνες ανάπτυξης του νησιού με κυρίαρχο ρόλο στην οικονομική και κοινωνική ζωή, που με το πρωτοπόρο και διεθνώς αναγνωρισμένο ερευνητικό και εκπαιδευτικό του έργο προάγει την καινοτομία και την εξωστρέφεια. 

Τέλος, η κα Λιονή, αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στους υποψηφίους, επεσήμανε ότι η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης θα συνεχίσει απρόσκοπτα τη συνεργασία της με το Πανεπιστήμιο Κρήτης προσφέροντας κάθε ηθική και υλική βοήθεια, ώστε να συνεχίσει τη σπουδαία προσφορά του στον τόπο μας και την κοινωνία, που αισθάνεται περήφανοι για το έργο και την αναγνώριση αυτού εντός και εκτός των ελληνικών συνόρων.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ