Στην Περιφέρεια ο υποψήφιος πρύτανης Γιώργος Κοντάκης

Στην Περιφέρεια ο υποψήφιος πρύτανης Γιώργος Κοντάκης

Στο επίκεντρο της συνάντησης με τον Σταύρο Αρναουτάκη βρέθηκαν θέματα της ακαδημαϊκής κοινότητας

Τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη επισκέφτηκαν χθες ο υποψήφιος Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης  Γιώργος Κοντάκης μαζί με τους αντιπρυτάνεις του σχήματος που ηγείται στις επερχόμενες Πρυτανικές εκλογές.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν πολλά από τα θέματα που απασχολούν την ακαδημαϊκή κοινότητα με έμφαση στα μεγάλα έργα υποδομών στα οποία ο κ. Αρναουτάκης έχει συμβάλει σημαντικά από τη θέση του.

Κοντάκης Περιφέρεια

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ολοκλήρωση του τεράστιου έργου κατασκευής τριών χιλιάδων εστιών σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο, καθώς και του μεγάλου αμφιθεάτρου και των υπόλοιπων έργων στην πανεπιστημιούπολη του Γάλλου στο Ρέθυμνο.

Κοντάκης Περιφέρεια

Στο πλαίσιο αυτό συζητήθηκαν και ζητήματα ενεργειακής επάρκειας και πράσινου αποτυπώματος που απασχολούν ιδιαίτερα το νησί. Παράλληλα συζητήθηκαν και ζητήματα απορρόφησης των χρηματοδοτήσεων με το νέο ΕΣΠΑ στο οποίο η συνεργασία των δύο φορέων θα είναι αγαστή για την όσο το δυνατόν καλύτερη αξιοποίηση του προς όφελος της κοινωνίας της Κρήτης.

Κοντάκης Περιφέρεια

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι καθηγητές και υποψήφιοι αντιπρυτάνεις Κ. Σπανουδάκης, Γ. Κοσιώρης, Μ. Παυλίδης και Δ. Μυλωνάκης, αλλά και ο  Δ. Ξενάκης, επιστημονικός υπεύθυνος του κοινού προγράμματος της Περιφέρειας και του Πανεπιστημίου Κρήτης για τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ