Στήριξη της καινοτομίας στην Κρήτη: Δράσεις, Συνέργειες και Επόμενα βήματα

Εκδήλωση απόψε στο ΙΤΕ

Το Πρόγραμμα NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ / ΙΤΕ και το Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης (ΕΤΕΠ-Κ) του ΙΤΕ σας προσκαλούν σε εκδήλωση με θέμα: "Στήριξη της καινοτομίας στην Κρήτη: Δράσεις, Συνέργειες και Επόμενα βήματα" που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 15.00 μμ στο αμφιθέατρο Γ. Λιάνης, του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ), Ηράκλειο Κρήτης.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η σύντομη ανασκόπηση των κοινών δράσεων στήριξης της καινοτομίας της περυσινής χρονιάς και ο σχεδιασμός των δράσεων και συνεργειών για τη νέα χρονιά.

 Βασικός άξονας των νέων δράσεων αποτελεί η ενίσχυση των συνεργειών μεταξύ ερευνητικών ομάδων ή startups και των τοπικών επιχειρήσεων και η περαιτέρω διασύνδεση του τοπικού οικοσυστήματος καινοτομίας με δίκτυα χρηματοδότησης, προβολής και πληροφόρησης.

 Στην εκδήλωση οι Γιώργος Καραντώνης, Partner του Metavallon και Στέλιος Ηλιάκης, Partner του Unifund θα παρουσιάσουν την επενδυτική στρατηγική των δύο funds και τις μέχρι σήμερα επενδύσεις.

 Η εκδήλωση απευθύνεται σε φοιτητές και ερευνητές με ώριμα ερευνητικά αποτελέσματα, τοπικές startups, τοπικούς φορείςκαι επιχειρηματίες καθώς και σε όλους όσοι ενδιαφέρονται για την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση