Στις πτήσεις της AEGEAN το «καλύτερο νερό του κόσμου» από την Κρήτη!

Στις πτήσεις της AEGEAN το «καλύτερο νερό του κόσμου» από την Κρήτη!

Όποιος τύχει να ταξιδέψει με πτήσεις της AEGEAN ή της Olympic Air, όπως πρόσφατα αναγνώστης της στήλης, θα έχει την ευκαιρία να δροσιστεί με γεύση γεμάτη Κρήτη και Ψηλορείτη.

Άλλη μια σημαντική συνεργασία για το νερό ZARO’S! Όποιος τύχει να ταξιδέψει με πτήσεις της AEGEAN ή της Olympic Air, όπως πρόσφατα αναγνώστης της στήλης, θα έχει την ευκαιρία να δροσιστεί με γεύση γεμάτη Κρήτη και Ψηλορείτη.

Όπως πληροφορηθήκαμε, στο πλαίσιο του service των πτήσεων της AEGEAN και της Olympic Air προσφέρεται ήδη σε όλους τους επιβάτες το μικρό μπουκαλάκι του φυσικού μεταλλικού νερού ZARO’S, που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τις ανάγκες της AEGEAN βάσει των νέων υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Να θυμίσουμε στους αναγνώστες μας ότι το ZARO’S, που προέρχεται από τις πηγές που βρίσκονται στους πρόποδες του Ψηλορείτη στον Ζαρό, έχει αποσπάσει τα τελευταία χρόνια σειρά διεθνών διακρίσεων, με αποκορύφωμα την ανακήρυξή του ως το «καλύτερο νερό του κόσμου» στον διεθνή διαγωνισμό.

Από την άλλη, η συνεργασία με το ZARO’S επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά τη σταθερή επιλογή της AEGEAN να στηρίζει και να προωθεί τα παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα υψηλής ποιότητας.  

N

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ