Στο Ηράκλειο οι μετανάστες που εντοπίστηκαν στα νότια παράλια

Αρχικά εντοπίστηκε μια βάρκα επτά μέτρων

Στο Γραφείο Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείο Ηρακλείου βρίσκονται τα 13 άτομα -πιθανότατα μετανάστες- που επέβαιναν στη βάρκα που εντοπίστηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης, στη νότια Κρήτης στην περιοχή του Λέντα, με τα στελέχη του γραφείου να προχωρούν στη διαδικασία ταυτοποίησής τους την ίδια ώρα που είναι σε εξέλιξη η έρευνα για το εάν υπάρχουν ανάμεσά τους διακινητές.

Αρχικά εντοπίστηκε στην παραλία «Πετράκι» μια βάρκα επτά μέτρων, η οποία έφερε ονομασία με αραβικούς χαρακτήρες και μέσα στην οποία υπήρχαν ρούχα και παπούτσια, γεγονός που κινητοποίησε το Λιμενικό Σταθμό Καλών Λιμένων και την Αστυνομία. Πρώτα εντοπίστηκε σε παρακείμενη παραλία ένα άτομο και στη συνέχεια 12 ακόμη άνδρες .

Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό από που ξεκίνησε η βάρκα, αν και πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για κάποια αραβική χώρα.


Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση