Στον Εισαγγελέα ο υπεύθυνος τεχνικών έργων για το χθεσινό κυκλοφοριακό χάος

Newsroom
Newsroom

Ο κ. Γαλήνας παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου να διερευνηθεί αν έχει τελεστεί το αδίκημα της παρακώλυσης συγκοινωνιών από αμέλεια

Το κατώφλι του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηρακλείου, Θανάση Γαλήνα πέρασε σήμερα ο διευθυντής τεχνικών έργων της Περιφέρειας Κρήτης Μιχάλης Ψαρουδάκης προκειμένου να συζητήσουν τι έφταιξε για το χθεσινό κυκλοφοριακό χάος στο ανατολικό τμήμα του Ηρακλείου, ως αποτέλεσμα εργασιών ασφαλτόστρωσης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μετά το κυκλοφοριακό "έμφραγμα" της χθεσινής ημέρας, σε συνεργασία με την Τροχαία Ηρακλείου η κατάσταση φέρεται να έχει εξομαλυνθεί.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γαλήνας παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου να διερευνηθεί αν έχει τελεστεί το αδίκημα της παρακώλυσης συγκοινωνιών από αμέλεια.

Σήμερα, πάντως, τα έργα συνεχίζονται από τις 8.30 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα και κλειστή παραμένει η οδός Μιλτιάδη Καράτζη (Μαυσώλου) στη συμβολή της με τη Λεωφ. Στ. Καζαντζίδη, σε ένα τμήμα 50 μέτρων. Οι οδηγοί που θέλουν να κατευθυνθούν προς τη ΒΙΠΕ, ερχόμενοι από Ηράκλειο και Λιμάνι, θα εξυπηρετούνται από τη Λ.Καζαντζίδη και μέσω του κόμβου Καλλιθέας. Όσοι θέλουν να κατευθυνθούν προς το Ηράκλειο και το λιμάνι, από τη ΒΙΠΕ θα κινούνται μέσω του κόμβου Καλλιθέας και της Λ. Καζαντζίδη.

 

Δείτε επίσης:

Θα ζητήσει συγγνώμη κάποιος από τους πολίτες;

Εισαγγελική παρέμβαση για το κυκλοφοριακό χάος

Οργή για το κυκλοφοριακό έμφραγμα!

Ουρές χιλιομέτρων λόγω έργων στον κόμβο Αλικαρνασσού - Ταλαιπωρία και νεύρα

Εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα στον κόμβο Αλικαρνασσού επί της Καζαντζίδη

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ