Οργή για το κυκλοφοριακό έμφραγμα!

Ακόμη είναι μπλοκαρισμένες κεντρικές οδικές αρτηρίες

Ανάσα δεν έχουν πάρει οι οδηγοί που είχαν την ατυχία να βρεθούν στα ανατολικά του Ηρακλείου, στον ΒΟΑΚ, στον παλιό εθνικό δρόμο, στη ΒΙ.ΠΕ. και στη Νέα Αλικαρνασσό. Αυτοκίνητα και οδηγοί είναι εγκλωβισμένοι κυριολεκτικά, μην μπορώντας να μετακινηθούν προς τις δουλειές, τα σπίτια, τις υποχρεώσεις τους, ενώ παραμένουν σε αυτή την ιδιότυπη "φυλακή" που διαμόρφωσε η επιλογή της ασφαλτόστρωσης σε καθημερινή και σε ώρες αιχμής!

"Βροχή" τα μηνύματα που φτάνουν στο Cretalive, κατακλύζουν τα social media οι σχετικές αναρτήσεις πολιτών που "κολλημένοι" στο μποτιλιάρισμα ρωτούν: Γιατί σήμερα; Γιατί τώρα; Γιατί χωρίς σχεδιασμό;

ικαρου

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, το peak του κυκλοφοριακού χάους καταγράφηκε από τις 7.30 ως τις 10.00 το πρωί, ενώ πλέον το πρόβλημα εστιάζεται στην Καρτερού και τη Λ.Ικάρου, από την οδό Σταδίου ως το αεροδρόμιο. Επί οδός βρίσκεται η Τροχαία Ηρακλείου που ρυθμίζει την κυκλοφορία, με τον κυκλοφοριακό φόρτο ωστόσο να είναι δύσκολα διαχειρίσιμος.

Υπό αίρεση ωστόσο τίθεται η συνέχιση των προγραμματισμένων εργασιών, καθώς η ασφαλτόστρωση επρόκειτο να διαρκέσει μία εβδομάδα, κάτι που πλέον θα επανεξεταστεί, για να αποφευχθεί ... η επανάληψη της σημερινής αδιανόητης κατάστασης.

κυκλοφοριακό

κυκλοφοριακό

 

Δείτε επίσης:

Ουρές χιλιομέτρων λόγω έργων στον κόμβο Αλικαρνασσού - Ταλαιπωρία και νεύρα

Εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα στον κόμβο Αλικαρνασσού επί της Καζαντζίδη

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ