Συνάντηση Στ.Αρναουτάκη με διοικούσα επιτροπή ΤΕΕ/ΤΑΚ
Ο κ. Αρναουτάκης επεσήμανε πως η Περιφέρεια Κρήτης θεωρεί καίριο τον ρόλο των τοπικών τεχνικών στελεχών για την περιφερειακή και τοπική ανάπτυξη
Η νεοεκλεγείσα Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος Ανατολικής Κρήτης του Τεχνικού Επιμελητηρίου (ΤΕΕ/ΤΑΚ) επισκέφθηκε σήμερα τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη σε μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας.
Ο κ. Αρναουτάκης επεσήμανε πως η Περιφέρεια Κρήτης θεωρεί καίριο τον ρόλο των τοπικών τεχνικών στελεχών για την περιφερειακή και τοπική ανάπτυξη υποστηρίζοντας την ανάγκη αποκέντρωσης των αρμοδιοτήτων, ειδικά για τα μεγάλα έργα που μπορούν με τα τοπικά στελέχη να ολοκληρώνονται γρηγορότερα.
Όπως δήλωσε ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ/ΤΑΚ Μιχάλης Χωραφάς, στο επίκεντρο της πρώτης συνάντησης γνωριμίας βρέθηκαν τα μεγάλα αναπτυξιακά ζητήματα καθώς και τα ζητήματα καθημερινότητας των μηχανικών. Τόσο ο ίδιος όσο και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής εξέφρασαν την βεβαιότητα πως θα συνεχιστεί η καλή συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης με κοινό στόχο την αναπτυξιακή προοπτική του νησιού.
- Έρευνα cretalive: Ο δ(ρ)άκος που "έφαγε" το λάδι και οδηγεί σε απόγνωση και φτώχεια τους παραγωγούς!
- Μ. Συντυχάκης: Καμία αναφορά στα απαραίτητα μέτρα πρόληψης φυσικών καταστροφών
- Απομακρύνεται επιτέλους το Skylark