ΣΥΡΙΖΑ: Παρουσίαση του προγράμματος "Μένουμε Όρθιοι ΙΙ" στο Μαλεβίζι

ΣΥΡΙΖΑ: Παρουσίαση του προγράμματος "Μένουμε Όρθιοι ΙΙ" στο Μαλεβίζι

Την Δευτέρα 22 Ιουνίου

Ανοιχτή πολιτική συζήτηση για την παρουσίαση του επικαιροποιημένου προγράμματος "ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ ΙΙ" διοργανώνει ο  ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία τη Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020, στις 8.00 μ.μ., στο υπαίθριο θεατράκι του Δήμου Μαλεβιζίου στο Γάζι (πίσω από το Δημαρχείο). 

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση: 

Το «ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ II» -το τεκμηριωμένο πρόγραμμα άμεσων παρεμβάσεων του ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ- στοχεύει στη διασφάλιση της διατήρησης της κοινωνικής συνοχής, του σφυγμού της οικονομίας, και  της άμβλυνσης των επιπτώσεων της πανδημίας στη ζωή των ανθρώπων.

Τις βασικές πτυχές του προγράμματος θα αναλύσουν η Κατερίνα Νοτοπούλου βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, ο Ανδρέας Ξανθός βουλευτής Ρεθύμνου, πρώην υπουργός Υγείας, -Τομεάρχες αντίστοιχα Τουρισμού και Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ-, καθώς και η Μαρία Καραμεσίνη, πρώην διοικήτρια του ΟΑΕΔ, καθηγήτρια οικονομικών, εργασίας και κοινωνικής πολιτικής Πάντειου Πανεπιστημίου Αθήνας. Παρεμβαίνει το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Σπύρος Δανέλλης.

Η εκδήλωση θα ανοίξει με θεατρικό δρώμενο από την ηθοποιό-σκηνοθέτιδα του θεάτρου Μορφές, Γιάννα Κεφάλα, με τη  συμμετοχή μελών της Οργάνωσης Μαλεβιζίου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.

Στη δίνη της κρίσης, η αλληλεγγύη και ένα σχέδιο ανάταξης με επίκεντρο τους εργαζόμενους, τους  μικρομεσαίους επιχειρηματίες, τους αυτοαπασχολούμενους, τους ανθρώπους της παραγωγής, της γνώσης και του πολιτισμού, αποτελεί προϋπόθεση για να διασφαλιστούν η επιβίωση και η αξιοπρέπεια τους, και να σταθεί η χώρα ΟΡΘΙΑ, με κοινωνικά δίκαιο τρόπο.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ