Τα έβαλε με όλη την παραλία για ένα σκύλο!

Τα έβαλε με όλη την παραλία για ένα σκύλο!

Ένα απίστευτο περιστατικό σε παραλία στην περιοχή Κοκκίνη Χάνι αφηγείται αναγνώστης του cretalive

Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε την Κυριακή σε παραλία στην περιοχή Κοκκίνη Χάνι στο Ηράκλειο, ένας άνδρας ηλικίας περίπου 65 χρόνων που τα έβαλε με όλους και με όλα, επειδή μια οικογένεια πήγε στη θάλασσα με το σκυλάκι της! Το αποτέλεσμα ήταν να προκληθεί ένταση με σπρωξίματα και απειλές και να εμπλακούν στο απίστευτο περιστατικό σχεδόν όλοι οι λουόμενοι που βρίσκονταν στο σημείο του επεισοδίου. 

Αναγνώστης του cretalive, περιγράφει σε μήνυμά του αναλυτικά όλα όσα συνέβησαν:

"Θα ήθελα να αναφερθώ σε ένα περιστατικό που έλαβε χώρα σήμερα Κυριακή στο Κοκκίνη Χάνι στην παραλία.
Ήρθε ένα ζευγάρι με ένα παιδάκι μικρό, και ένα σκυλάκι μικρόσωμο. Η κοπέλα πλησίασε το σκυλάκι στην άκρη, εκεί που σκάει το κύμα χωρίς να έχει καμία πρόθεση να βάλει το σκυλάκι στη θάλασσα, το οποίο ούτως ή άλλως φοβόταν το νερό. Το μόνο που ήθελε, όπως μας είπε, ήταν να δροσίσει τα δικά της πόδια γιατί έκαιγε η άμμος. Κρατούσε, λοιπόν στα χέρια της το λουρί με το σκυλάκι της και παραδίπλα της καθόταν ένας άνδρας που της μίλησε με άσχημο τρόπο, και όταν ο άντρας της κοπέλας του ζήτησε τον λόγο του επιτέθηκε, μαζί με ένα φίλο του.

Σηκώθηκα αμέσως, διότι και εγώ είμαι οικογενειάρχης και μπήκα στη μέση μαζί και η σύζυγος του για να μην γίνει κάποιο κακό, αφού ο άνδρας που επιτέθηκε στο ζευγάρι, ηλικίας περίπου 65 ετών έλεγε ότι έχει κάνει εγχείρηση καρδιάς. Ήρθε και η γυναίκα μου γιατί και εκείνη φοβήθηκε για εμένα, ενώ το παιδάκι του ζευγαριού, κοντά στα 5, ούρλιαζε βλέποντας ότι  κάποιος είχε επιτεθεί στους γονείς του. Ούτε το παιδάκι αυτό δεν σεβάστηκε! Μάλιστα έριξε την κοπελίτσα στην άμμο! Ξεσηκώθηκε όλη η παραλία και φυσικά ήταν υπέρ του ζευγαριού. Αυτός ο άνθρωπος επιτέθηκε σε όλους μας και έσπρωχνε και ένα παλληκάρι που ήρθε επίσης να βοηθήσει. Όλοι εμείς οι υπόλοιποι δεν αφήσαμε το ζευγάρι να φύγει από την παραλία παρά το γεγονός ότι ο άνδρας αυτός μας απειλούσε και φώναζε σε όλους μας. 

Είμαι 46 χρονών και μέχρι τώρα δεν έχω δει τέτοια επίθεση. Εύχομαι γρήγορα να έρθει επιτέλους ο πολιτισμός στην Ελλάδα. 

Με εκτίμηση

Τ.Ζ."

Φωτογραφία αρχείου: Pixabay

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ