Τεμαχισμένος άνδρας: «κλειδί» οι κάμερες σε περιοχή ανατολικά του Ρεθύμνου

Newsroom
Newsroom

Τα λάθη του δολοφόνου και οι ξεχασμένες αποδείξεις

Ο δολοφόνος (ίσως και δολοφόνοι)  στη βιασύνη του να εξαφανίσει το τεμαχισμένο πτώμα, δεν πρόσεξε ότι μέσα στις νάιλον σακούλες που χρησιμοποίησε για να αποκρύψει τα ανθρώπινα μέλη προκειμένου να τα ξεφορτωθεί σε διαφορετικούς κάδους απορριμμάτων, υπήρχαν ξεχασμένες αποδείξεις από συναλλαγές σε καφετέρια και μίνι-μάρκετ.
Τα ευρήματα αυτά έρχονται να «κουμπώσουν» με τα πιθανά δρομολόγια των απορριμματοφόρων που μετέφεραν το τεμαχισμένο πτώμα στις εγκαταστάσεις του ΔΕΔΙΣΑ, στο Ακρωτήρι Χανίων

Όπως έγραψε και χθες το Cretalive, είναι πλέον ξεκάθαρο ότι το μυστικό της άγριας δολοφονίας βρίσκεται στο Ρέθυμνο και πιο συγκεκριμένα οι Αρχές αναζητούν την άκρη του νήματος με επίκεντρο μία καφετέρια και ένα μίνι—μάρκετ σε περιοχή ανατολικά του Ρεθύμνου, πολύ κοντά στην πόλη. Ήδη αστυνομικοί έχουν αναζητήσει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας τόσο των συγκεκριμένων επιχειρήσεων όσο και άλλων στην περιοχή προκειμένου να εντοπίσουν «ίχνη» που θα τους οδηγήσουν στη λύση του μυστηρίου.  

Στο Ρέθυμνο διαβιούν χιλιάδες μετανάστες από ασιατικές χώρες (Ινδία, Πακιστάν, Μπαγκλαντές κλπ) που εργάζονται είτε σε αγροτικές και κτηνοτροφικές εργασίες είτε σε ξενοδοχειακές μονάδες. Ιδιαίτερα η κοινότητα των Ινδών αριθμεί περισσότερα από 800 μέλη και συνυπάρχουν αρμονικά με τους ντόπιους.

Θεωρείται  βέβαιο ότι αστυνομικοί ήδη έχουν επιχειρήσει  επαφές στους κόλπους των κοινοτήτων αυτών με στόχο την άντληση πληροφοριών.  Ο τρόπος πάντως με τον οποίο ο δράστης ή οι δράστες προσπάθησαν να "εξαφανίσουν" το πτώμα, τεμαχίζοντας το σε πολλά κομμάτια, υποδηλώνει ένα βαθύτερο κίνητρο.

 

Δείτε επίσης

Τεμαχισμένος άνδρας: όλα δείχνουν ότι η δολοφονία έγινε στο Ρέθυμνο - Ο εντοπισμός μακάβριων ευρημάτων συνεχίζεται

Συνεχίζεται το θρίλερ με το τεμαχισμένο πτώμα στα Χανιά - Πατεράκης: "Σοκαριστικό και αποτρόπαιο συμβάν"

Ιστορίες «κόκκινου κύκλου» …ξυπνά το κομμένο κεφάλι στα Χανιά 

 

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτητα Χανιά και το Ρέθυμνο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ