Τεμαχισμένος άνδρας: όλα δείχνουν ότι η δολοφονία έγινε στο Ρέθυμνο - Ο εντοπισμός μακάβριων ευρημάτων συνεχίζεται

Newsroom
Newsroom

Σοκάρουν συνεχώς τα αποτελέσματα των ερευνών - Βρήκαν και άλλο μέλος του δολοφονημένου άντρα - Εκεί είχε εντοπιστεί σακούλα και με τα ... σπλάχνα του

Από περιοχή του Ρεθύμνου είχαν «φορτωθεί» τα τεμαχισμένα ανθρώπινα μέλη που βρέθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης στο εργοστάσιο ανακύκλωσης της ΔΕΔΙΣΑ στο Ακρωτήρι Χανίων, κατά τη διαδικασία διαλογής των απορριμμάτων.

Σε αυτό έχουν καταλήξει με βεβαιότητα οι έρευνες των Αρχών, με βάση τα όσα έχουν καταθέσει οι εργαζόμενοι στην ανακύκλωση.

Αυτό σημαίνει ότι τις επόμενες ημέρες στο κομμάτι των ερευνών θα εμπλακούν ενεργά και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ρεθύμνου λόγω αρμοδιότητας.

Τα αποτελέσματα των ερευνών συνεχίζουν να σοκάρουν... Εκτός από το κεφάλι και τα πόδια, βρέθηκε σακούλα με σπλάχνα του άτυχου άνδρα, ενώ, νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης, βρέθηκε και τμήμα μάλλον από τον κορμό του άτυχου άνδρα, εύρημα που επίσης θα μεταφερθεί στον ιατροδικαστή.

Σε νεότερη ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ αναφέρει:

"Σε συνέχεια προηγούμενης ενημέρωσης, από την περαιτέρω έρευνα που πραγματοποιήθηκε βραδινές ώρες χθες στον χώρο διαχείρισης στερεών αποβλήτων στα Χανιά, εντοπίστηκαν μέσα σε άλλη σακούλα επιπλέον ανθρώπινα μέλη (ποδιά και σπλάχνα). Η έρευνα στον χώρο συνεχίζεται".

Στις εγκαταστάσεις της ΔΕΔΙΣΑ παρέμειναν αστυνομικοί της Ασφάλειας Χανίων που μαζί με εργαζόμενους της διαδημοτικής επιχείρησης συνέχισαν να ψάχνουν μέσα σε τόνους απορριμμάτων και φοβερής δυσοσμίας για τα υπόλοιπα ανθρώπινα μέλη. Και αυτό είναι μία διαδικασία που εκτιμάται ότι θα κρατήσει μέρες.

Όπως έγραψε το Cretalive, ήταν 3.30 το μεσημέρι της Τρίτης όταν εργαζόμενοι εντόπισαν ένα κεφάλι και σε κατάσταση σοκ έσπευσαν να ενημερώσουν την Αστυνομία. Αμέσως δόθηκε εντολή να σταματήσει η διαδικασία διαλογής προκειμένου να ελεγχθούν τα απορρίμματα για τον εντοπισμό και άλλων ανθρώπινων μελών. Μία εξαιρετικά χρονοβόρα διαδικασία λόγω του μεγάλου όγκου των απορριμμάτων.

Πραγματικά, λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκαν στα σκουπίδια και τα …πόδια, τμήματα από τα κάτω άκρα, με τη διαδικασία να συνεχίζεται υπό πραγματικά αντίξοες συνθήκες.

Παράλληλα με τις έρευνες στο χώρο της διαλογής, αστυνομικοί προσπαθούν να αντλήσουν όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούν προκειμένου να «χαρτογραφήσουν» τα δρομολόγια των απορριμματοφόρων και να έχουν τουλάχιστον ένα γεωγραφικό στίγμα.

Η αρχική αναφορά έκανε λόγο για κεφάλι γυναίκας, όμως ο ιατροδικαστής που κατέφθασε στον τόπο, αποφάνθηκε ότι πρόκειται για άνδρα.

Εκτιμάται ότι ο αποκεφαλισμός συνέβη πριν από περίπου δέκα ημέρες, με βάση τα πτωματικά υγρά, όμως μπορεί να είναι και μικρότερο το χρονικό διάστημα καθώς οι υψηλές θερμοκρασίες της εποχής επισπεύδουν τη διαδικασία σήψης και αποσύνθεσης.

Ακόμα εκτιμάται ότι πιθανότατα πρόκειται για άνδρα ασιατικής καταγωγής.

 

 

Δείτε επίσης:

Τα μακάβρια ευρήματα συνεχίζονται: βρέθηκαν τα πόδια του άτυχου άντρα

 

Ιστορίες «κόκκινου κύκλου» …ξυπνά το κομμένο κεφάλι στα Χανιά 

Βρήκαν κεφάλι σε χώρο ανακύκλωσης απορριμμάτων!

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ