Τροχαίο στη Γαύδο: Τι προκύπτει από την έκθεση αυτοψίας των αρχών

Τροχαίο στη Γαύδο: Τι προκύπτει από την έκθεση αυτοψίας των αρχών

"Η Κορίνα δεν ήταν ζευγάρι με τον 40χρονο" λέει ο δικηγόρος της οικογένειας

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος στη Γαύδο με θύμα την 28χρονη Κορίνα Λ. όπως προκύπτει από την έκθεση αυτοψίας των αρχών στον τόπο του δυστυχήματος.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το περιεχόμενο της έκθεσης αυτοψίας που δημοσιεύεται στο zarpanews.gr, εκτιμάται ότι "ο οδηγός μπέρδεψε τις ταχύτητες και αντί να βάλει όπισθεν για να φύγουν πίσω στην άσφαλτο, έβαλε εσφαλμένα δευτέρα, πάτησε γκάζι και βρέθηκαν στον γκρεμό".

Η εκδοχή του "χειρόφρενου που λύθηκε" φαίνεται να μην ευσταθεί λέει ο δικηγόρος της οικογένειας της αδικοχαμένης κοπέλας Φίλιππος Σκαμπαρδώνης ο οποίος επισημαίνει επίσης ότι τα καθίσματα του αυτοκινήτου βρέθηκαν σε όρθια θέση.

Ο ίδιος πρόσθεσε και τα ακόλουθα στοιχεία που προκύπτουν από τη διερεύνηση της υπόθεσης:

-Σύμφωνα με πληροφορίες από τον στενό φιλικό κύκλο της Κορίνας, δεν ήταν ζευγάρι με τον 40χρονο. Ήταν χειριστικό άτομο που πιθανώς να είχε κάποια άλλη σχέση, πιθανώς συναλλαγής για ναρκωτικές ουσίες.

-Η κλίση προς τον γκρεμό είναι ανεπαίσθητη, μόλις 2-3 μοίρες, ενώ στην άκρη του γκρεμού υπάρχει πλαστικό υδροφόρος σωλήνας διαμέτρου περίπου όσο ένα μεγάλο μπουκάλι νερού. Θα ήταν αδύνατο να καταφέρει ένα αυτοκίνητο χωρίς την απαραίτητη ροπή με γκάζι να περάσει από πάνω του, ώστε να καταλήξει στο γκρεμό. Όλα αυτά καταλήγουν στο συμπέρασμα οτι το αυτοκίνητο ήταν σε κίνηση και η μηχανή του σε πλήρη λειτουργία κατά τη στιγμή του ατυχήματος.

Αναφορικά με την καθυστέρηση των αρχών που πιθανώς κόστισαν και την ζωή της νεαρής κοπέλας, έδειξε ιδιαίτερα αγανακτισμένος με τη συνεχή μεταβίβαση των ευθυνών, επισημαίνοντας οτι θα ερευνήσει προσωπικά το ζήτημα.

Τροχαίο Γαύδος αυτοψία

Τροχαίο Γαύδος αυτοψία

Τροχαίο Γαύδος αυτοψία

Τροχαίο Γαύδος αυτοψία

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στη Γαύδο: Τα "γυρίζει" ο 40χρονος

Αμφισβητεί την εκδοχή του οδηγού η μητέρα της Κορίνας: "Είμαστε κομμάτια"

"Μοιραία η καθυστέρηση για την Κορίνα" λέει το πόρισμα του ιατροδικαστή

Αναπάντητα ερωτήματα για τους ισχυρισμούς του οδηγού για το τροχαίο στη Γαύδο

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και τα Χανιά

Πηγή: zarpanews.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ