'Ετσι "ξετρύπωσε" το ΤΑΕ Μεσαράς τον καταζητούμενο δολοφόνο

Στην Ολλανδία συνελήφθη το Σάββατο και ο δεύτερος καταζητούμενος για τη δολοφονία του 51χρονου Ν. Τσακανίκα στη Χαλκίδα

Σημαντικές εξελίξεις υπήρξαν τις τελευταίες ώρες στην υπόθεση της δολοφονίας του επιχειρηματία Νίκου Τσακανίκα στη Χαλκίδα, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός στο σπίτι του το πρωί της 12ης Νοεμβρίου.

Μετά τη σύλληψη του 46χρονου Σύρου που καταζητούνταν για την ανθρωποκτονία του 51χρονου, το Σάββατο στην Ολλανδία, άνδρες του ΤΑΕ Μεσαράς αξιοποίησαν πληροφορίες που είχαν υπάρξει σχετικά με τον έτερο καταζητούμενο για την ίδια υπόθεση, έναν 27χρονο ομοεθνή του συλληφθέντα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές ο 27χρονος δράστης της δολοφονίας είχε βρει καταφύγιο στην περιοχή της Μεσαράς και πιο συγκεκριμένα στη Βαγιωνιά του Δήμου Γόρτυνας στο Ηράκλειο, όπου και διέμενε. Οι αστυνομικοί του ΤΑΕ Μεσαράς εντόπισαν τον νεαρό αλλοδαπό να κινείται σε δρόμο του χωριού και αφού τον υπέβαλαν σε έλεγχο, πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι όπου διέμενε παρουσία δικαστικού λειτουργού. Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε ταυτοποιήθηκε ο 27χρονος ως ο δράστης της δολοφονίας  του 51χρονου επιχειρηματία, στη Χαλκίδα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου και αναμένεται τις επόμενες ώρες να μεταχθεί στην Εύβοια προκειμένου να οδηγηθεί ενώπιον των δικαστικών αρχών. Ο εντοπισμός και η σύλληψη του 27χρονου θεωρείται σημαντική επιτυχία του ΤΑΕ Μεσαράς.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως εξαρχής οι δύο Σύροι που συνελήφθησαν σε Ολλανδία και Μεσαρά, καταζητούνταν ως οι δράστες της δολοφονίας του Νίκου Τσακανίκα που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του από την αδελφή του το πρωί της 12ης Νοεμβρίου.

Μάλιστα, τα στοιχεία τους είχαν δοθεί στη δημοσιότητα μετά από σχετικά διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Πρόκειται, πιο συγκεκριμένα για τον 46χρονο HOURAN YOUSEF του AHMAD και της KHADOUJ, που συνελήφθη το Σάββατο στην Ολλανδία,

Δράστες δολοφονίας επιχειρηματία

και τον 27χρονο ISSA BAYMAN του KHALED και της AL YAH, που συνελήφθη στη Μεσαρά.

Δράστες δολοφονίας επιχειρηματία

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ