Ξεχωριστή δράση της Τροχαίας Αγίου Νικολάου με επιτόπιο τεχνικό έλεγχο

Newsroom
Newsroom

"Για να επιστρέψουμε όλοι ασφαλείς στις οικογένειες μας"

Ενόψει της μεγάλης εξόδου του Δεκαπενταύγουστου, η Τροχαία Αγίου Νικολάου προχωράει σε μία ξεχωριστή δράση σε συνεργασία με την Ένωση Εκπαιδευτών υποψηφίων οδηγών Ν. Λασιθίου και τον Σύνδεσμο ιδιοκτητών συνεργείων επισκευής αυτοκινήτων Ν. Ηράκλειου αφού το ζητούμενο, σύμφωνα με τον διοικητή της υπηρεσίας, κ. Πέτρο Ζερβάκη,  παραμένει αδιαπραγμάτευτο: να περάσουμε όλοι όμορφα και να γυρίσουμε ασφαλείς στα σπίτια και στις οικογένειες μας.

Η δράση θα περιλαμβάνει διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων με κανόνες οδικής ασφάλειας  που θα πρέπει να τηρούν οι οδηγοί στις μετακινήσεις τους, ενημέρωση των οδηγών για πιστή εφαρμογή των διατάξεων του ΚΟΚ αλλά και την αναγκαιότητα της χρήσης της ζώνης ασφάλειας, του προστατευτικού κράνους και του παιδικού καθίσματος.

Παράλληλα, και αυτό είναι πραγματικά ενδιαφέρον, θα γίνεται επιτόπιος τεχνικός έλεγχος  οχημάτων και συγκεκριμένα έλεγχος των υγρών του κινητήρα του οχήματος, έλεγχος της πίεσης και της φθοράς των ελαστικών και έλεγχος του κινητήρα των οχημάτων με τη χρήση διαγνωστικού εξοπλισμού προκειμένου να εξασφαλιστεί η καλή λειτουργική τους κατάσταση.

Η ξεχωριστή αυτή δράση θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα της Παρασκευής στον κόμβο Ξηρόκαμπου, στον Άγιο Νικόλαο. Όσοι λοιπόν βρεθείτε στο σημείο, θα έχετε την ευκαιρία να τσεκάρετε τεχνικά και το όχημα σας ώστε να περάσετε με ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια τη γιορτή της Παναγίας.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ