Ξεκινάνε μαθήματα κολύμβησης στο Παγκρήτιο για τους μικρούς μαθητές

Newsroom
Newsroom

Φέτος για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα  σε 2 κολυμβητικές δεξαμενές, του Παγκρητίου Σταδίου  για 2 ημέρες και του Ε.Α.Κ.Η καθημερινά.

Με ενέργειες του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου κ. Μπελαδάκη Εμμανουήλ και των Υπευθύνων Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού, κ. Τζιαναμπέτη Αναστασίας και κ. Κατσαμποξάκη Ιωάννη  , την Δευτέρα 25/09/2023 ξεκίνησαν τα μαθήματα της κολύμβησης της Γ΄τάξης των Δημοτικών Σχολείων στη μικρή πισίνα εκμάθησης του Παγκρητίου Σταδίου.
Φέτος για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα  σε 2 κολυμβητικές δεξαμενές, του Παγκρητίου Σταδίου  για 2 ημέρες και του Ε.Α.Κ.Η καθημερινά.

Μπελαδάκης

"Η Διοίκηση του Α.Α.Η. Α.Ε. ΟΤΑ αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά το αίτημά μας να  παραχωρήσει τη μικρή πισίνα για 2 μέρες  την εβδομάδα έτσι ώστε να  διευκολύνει την πραγματοποίηση  του μαθήματος στα 91 δημοτικά σχολεία με τους 2.550 μαθητές και μαθήτριες Γ΄ και Δ΄ τάξης του Ν. Ηρακλείου.
Παρόντες στην έναρξη των μαθημάτων ήταν :ο κ. Βαρδαβάς Κωνσταντίνος-Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Κυκλικής Οικονομίας, ο κ. Θεοφιλίδης Γεώργιος –Σύμβουλος Εκπαίδευσης Φυσικής Αγωγής ,ο Συντονιστής Κολύμβησης κ. Ακουμιανάκης Νικόλαος, ο Υπεύθυνος Αθλητικών Εγκαταστάσεων κ.Τσιράκος Δημήτρης, ο Υπεύθυνος Λειτουργίας Δημοτικού Κολυμβητηρίου κ.Ελευθέριος Μπούης και οι Εκπαιδευτικοί Φυσικής Αγωγής που θα διδάξουν το μάθημα της κολύμβησης ,ο κ. Βογιατζάκης Ιωάννης, ο κ. Παπαδάκης Στέργιος και η κ. Κουκιαδάκη  Όλγα.
Ευχαριστούμε πολύ τη διοίκηση του Α.Α.Η Α.Ε. ΟΤΑ  , τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Βαρδαβά Κωνσταντίνο, τα ΚΤΕΛ Ηρακλείου –Λασιθίου Α.Ε. και το προσωπικό  των αθλητικών εγκαταστάσεων  για την άψογη συνεργασία μας και τη συνεισφορά τους στην αναβάθμιση και  εξέλιξη του μαθήματος της κολύμβησης", αναφέρει, σε ανακοίνωσή του το Τμήμα Φυσικής Αγωγής  Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ