Ελευθερία Ελευθερίου: Δεν ξέραμε ότι πάει καλά το Survivor

Ελευθερία Ελευθερίου: Δεν ξέραμε ότι πάει καλά το Survivor

Η τραγουδίστρια σχολίασε τους πρώην συμπαίκτες της στο reality

Έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά έκανε η Ελευθερία Ελευθερίου το μεσημέρι της Τετάρτης. Η πόρτα του πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» άνοιξε και η τραγουδίστρια έκανε την εμφάνιση της. Μαυρισμένη και με ανεβασμένη διάθεση, η Ελευθερία Ελευθερίου αφού τραγούδησε κάθισε απέναντι από τον Νίκο Μουτσινά και έλυσε όλες τις απορίες του για τη συμμετοχή της στο Survivor.

«Κάποια παιδιά μπαίνουν στο παιχνίδι με στρατηγική ή είναι καλοί αγωνιστικά. Ο James δεν αμφιβάλει κανείς ότι είναι πολύ καλός και έφερνε νίκες και μας τάιζε. Σε αυτή τη φάση υπάρχουν πολύ καλοί παίκτες. Θεωρώ ότι από ένα σημείο και μετά δεν είναι κακό να λειτουργείς με στρατηγική. Εγώ δεν είχα, αν είχα θα πήγαινα με τους πολλούς. Εγώ διακοπές πήγα. Ήμουν τσακισμένη, έχω κλάψει πάρα πολύ», ανέφερε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Αναφορικά με τον τρόπο που μπήκε στο Survivor, η Ελευθερία Ελευθερίου ανέφερε πως: «Ήταν η τρίτη φορά που μου έκαναν πρόταση. Έγινε 2 μέρες πριν φύγουμε και είπα να πάρω την ευκαιρία. Πήγα διακοπές, νόμιζα ότι ήμουν σε παρεάκι. Έβλεπα πράγματα να γίνονται που δεν μου άρεσαν, να λέγονται πράγματα από πίσω. Ο πιο ευθύς ήταν ο Παππάς. Όταν πήγα στη νέα κόκκινη ομάδα ένιωσα ότι ήμουν με μια ομάδα. Κάποια παιδιά θέλουν να φτάσουν μέχρι τον τελικό και το αντιλαμβάνομαι, όμως όταν κάτι γίνεται συνέχεια από ένα σημείο και μετά σε ενοχλεί».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να κρατώ κακία γιατί ξέρω ότι είμαστε σε ένα παιχνίδι. Βλέπω πολλά πράγματα τώρα και γελάω, πρέπει να το υπενθυμίζουμε στον εαυτό μας. Δεν μου ήταν πάντα εύκολο. Με εμένα υπήρχε ένα θέμα. Γενικά προσπαθούσα να κάνω πράγματα για την καλύβα».

Η Ελευθερία Ελευθερίου απάντησε σε ερώτηση και για την σχέση του Σάκη Κατσούλη με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. «Όσο ήμασταν στο παιχνίδι δεν ξέρουμε τι γίνεται έξω. Δεν ξέραμε ότι πάει καλά το Survivor. Δεν περίμενα αυτό που συμβαίνει. Όπως και δεν γνωρίζουμε τι βγαίνει έξω και πόσο διογκώνεται. Και τον δικό μου πρώην να έβαζες στο παιχνίδι μαζί του θα ήμουν γιατί θα ένιωθα ασφάλεια. Ο Σάκης είναι καψούρης με τη Μαριαλένα. Η γυναίκα είναι φυσιολογικό να νιώθει γοητευμένη. Εγώ δεν ένιωσα γοητευμένη από κάποιον. Και να θες εκεί δεν γίνεται, είναι οι συνθήκες, είναι η βρόμα. Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι» ανέφερε η Ελευθερία Ελευθερίου.

 

Πηγή: newsbeast.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ