Η τραγική ιστορία της διάσημης ηθοποιού που τη βίαζε για χρόνια ο γκέι πατέρας της

Η απίστευτη ζωή της Αν Χες που μοιάζει με σενάριο αλλά είναι πραγματικότητα

Η διάσημη ηθοποιός Αν Χες, με σπουδαίο βιογραφικό, είναι ευρέως γνωστή δυστυχώς από τη σχέση της με την Έλεν Ντε Τζένερις, βιώσε μια δραματική παιδική ηλικία και η ίδια αποφάσισε να δώσει στην δημοσιότητα, για να ενεργοποιήσει τον κόσμο για την παιδική κακοποίηση.

Η αγαπητή ηθοποιός όπως η ίδια αποκάλυψε έχει διεγνωσθεί με 30 ψυχικές ασθενείες σόκαρε την κοινή γνώμη με το προσωπικό δράμα που βιώνε για χρόνια.

Ο πατέρας της τη βίαζε καθημερινά και η ίδια είχε δημιουργήσει έναν χαρακτήρα στο μυαλό της για να ξεφεύγει από τη ζοφερή πραγματικότητα.

Ταυτόχρονα δηλώνει το γολγοθά που βίωσε όταν σκέφτηκε να το καταγγείλει, και τις δεκάδες αποδείξεις που ζητούσαν από ένα μικρό παιδί.

Η Αν Χες πάντα προσπαθούσε για την αγάπη του πατέρα της, για αυτό έγινε και ηθοποιός, αφού ο πατέρας της είχε εμμονή με τις σταρ του Χόλιγουντ. Παράλληλα όποιες έκανε με άνδρες ήταν όλοι μεγαλύτεροι ηλικίας, αποτέλεσμα του ψυχικού τραύματος που της είχε μείνει.

αν χες

Από τους βιασμούς κόλλησε αρκετά αφροδίσια νοσήματα, ενώ το μεγάλο σοκ ήταν όταν ο πατέρας της πέθανε από AIDS, και στο νοσοκομείο της αποκάλυψαν πως είχε σeξουαλικές επαφές με άνδρες.

Ευτυχώς για την ιδια δεν κόλλησε τον ιό, αλλά ακόμα θυμάται τις στιγμές μέχρι να βγούνε τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Σήμερα ζει ευτυχισμένη, έχει αποδειχθεί τα τραύματά της και έχει αποκτήσει και δύο παιδιά.

Πηγή: e-radio.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ