Μια "Ρούγα" γεμάτη γεύσεις και κρητική παράδοση!

Μια "Ρούγα" γεμάτη γεύσεις και κρητική παράδοση!

«Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από καλή παρέα, καλό φαγητό, καλό κρασί και τη ζεστασιά από το τζάκι».

Στη Ρούγα του Μπαουλά μιλούν συχνά για τον πολιτισμό της γεύσης και της κρητικής κουζίνας. Η παράδοση θέλει το κρητικό τραπέζι συν-τροφικό. Φαγητό με την οικογένεια, τους φίλους, ακόμα και με τη διπλανή παρέα για να επικοινωνήσετε.

Μία επίσκεψη στη Ρούγα του Μπαουλά, στο Ηράκλειο, είναι αρκετή για να θαυμάσει κάποιος την παραδοσιακή Κρητική αρχιτεκτονική και να περάσει αξέχαστες στιγμές με καλό φαγητό. Όπως έλεγαν οι παλιοί «δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από καλή παρέα, καλό φαγητό, καλό κρασί και τη ζεστασιά από το τζάκι».

Η Ρούγα του Μπαουλά σας καλωσορίζει σε ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο για λεπτομερή και εξαιρετικά φροντισμένη περιήγηση στη γαστριμαργική ενδοχώρα της Κρήτης, με συνταγές για φαγητά και γλυκά, που σώθηκαν από γενιά σε γενιά. Το τραπέζι είναι μια ανάμειξη χρωμάτων και γεύσεων που αποπνέουν υγεία και φρεσκάδα. Το παρθένο ελαιόλαδο, το κρασί, τα γαλακτοκομικά προϊόντα και το κρέας από ζώα ελευθέρας βοσκής, τα γεωργικά προϊόντα της Κρητικής γης αποτελούν τη βάση της διατροφής, ενώ η επιλογή των πρώτων υλών γίνεται με αυστηρά ποιοτικά κριτήρια.
Εξαίσιες μυρωδιές κρητικών εδεσμάτων αναδύονται από τη γαστριμαργική περιήγηση στις διαιτητικές συνήθειες των Κρητών. Απολαύστε άγρια χόρτα, μυζήθρα, ξύγαλο, λαδόντακο, συρωτό, τηγανίτες με κουνουπίδι, συκώτι, απάκι, κουνελάκι τηγανιτό, πιτάκια, κατσίκα κοκκινιστή, σφουγγάτο του Μπαουλά, ξινόχοντο, χοχλιούς μπουμπουριστούς, γαμοπίλαφο, ζυγούρι με μακαρόνια, γλυκάδια, πιάτα τις ώρας και πολλά άλλα πιάτα από μία αξιοθαύμαστη ποικιλία εδεσμάτων φυτικής και ζωικής προέλευσης.

Η εξαιρετική φιλοξενία και το υπέροχο φαγητό σε πολύ καλές τιμές, θα σας δώσουν την ευκαιρία να αποδράσετε από τους απαιτητικούς ρυθμούς της πόλης, το χειμώνα δίπλα στο τζάκι, είτε τους καλοκαιρινούς μήνες κάτω από το φως του φεγγαριού και τη λάμψη των αστεριών στην υπέροχη δροσερή και καταπράσινη αυλή.
 Ανοιχτά καθημερινά από τις 16:00, Σάβ/κο από το μεσημέρι, Δευτέρα κλειστά.
Με χαρά η ομάδα της Ρούγας αναλαμβάνει εταιρικά γεύματα, την κοπή της πίτας σας καθώς και κάθε είδους κοινωνική σας εκδήλωση.
Ρούγα του Μπαουλά στην Α. Παπανδρέου 182, Ηράκλειο
Τηλ.κρατήσεων 2810 310800


 

Ρούγα του Μπαουλά

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ