Ο Χρήστος Βέργαδος φτιάχνει πάστα φλώρα βερίκοκο. Υλικά για την ζύμη: 200 γρ. βούτυρο, 90 γρ. άχνη ζάχαρη, 1 αβγό, 350 γρ. αλεύρι, ¼ κ.γ. μπέικιν πάουντερ, 1 βανίλια. Υλικά για την γέμιση: 500 γρ. μαρμελάδα βερίκοκο και 1 αυγό για το άλειμμα.
Ο Χρήστος Βέργαδος φτιάχνει πάστα φλώρα βερίκοκο. Υλικά για την ζύμη: 200 γρ. βούτυρο, 90 γρ. άχνη ζάχαρη, 1 αβγό, 350 γρ. αλεύρι, ¼ κ.γ. μπέικιν πάουντερ, 1 βανίλια. Υλικά για την γέμιση: 500 γρ. μαρμελάδα βερίκοκο και 1 αυγό για το άλειμμα.