Βαρύ πένθος για τον καθηγητή Μανόλη Κερούλη - Την Παρασκευή η κηδεία του
Θλίψη για τον 59χρονο καθηγητή που έχασε τη ζωή του στο φρικτό τροχαίο στο δρόμο προς Μεταξοχώρι
Βαρύ είναι το πένθος για τον Μανόλη Ν. Κερούλη, τον 59χρονο καθηγητή Πληροφορικής που έχασε τη ζωή του μετά το σοκαριστικό τροχαίο που σημειώθηκε την Παρασκευή 26 Ιουνίου στη διασταύρωση προς Μεταξοχώρι.
Ο άτυχος άνδρας είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα όταν, μετά τη σύγκρουση, η μοτοσικλέτα του τυλίχθηκε στις φλόγες. Παρά τη μάχη που έδωσε, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, τους φίλους και την εκπαιδευτική κοινότητα.
Το τελευταίο αντίο στον άτυχο 59χρονο θα πουν συγγενείς και φίλοι την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2026, στις 3:00 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Μεταξοχώρι. Η σορός θα βρίσκεται στον ναό από τις 2:00 μ.μ.
Έκκληση για πληροφορίες
Την ίδια ώρα, γίνεται έκκληση προς όλους όσοι βρέθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος ή διαθέτουν οποιαδήποτε πληροφορία, φωτογραφία ή βίντεο από το περιστατικό, να τα παραδώσουν στις αστυνομικές αρχές ή να επικοινωνήσουν μαζί της. Όπως τονίζεται, κάθε μαρτυρία μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη για τη διαλεύκανση των συνθηκών του δυστυχήματος και την απόδοση της αλήθειας και της δικαιοσύνης.
Όπως έχουμε ήδη γράψει, για τη διερεύνηση του τραγικού συμβάντος έχει οριστεί πραγματογνώμονας, ενώ αστυνομικοί του Α.Τ. Αρχανών Αστερουσίων αναμένουν να πάρουν στα χέρια τους το βιντεοληπτικό υλικό από κάμερα ασφαλείας εγκατάστασης στην ευρύτερη περιοχή. Αν και είναι κάπως μακριά, ίσως το περιεχόμενο της να βοηθήσει στην έρευνα.
Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο
- Αμάρι: Ο Γαλάτιος Μοσχονάς εκ νέου Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
- Καιρός στην Κρήτη: Αίθριος με λίγες νεφώσεις και θερμοκρασία ως τους 33 βαθμούς
- Λασίθι: Δίχρονο παιδί κινδύνεψε να πνιγεί στη θάλασσα




