Οικονόμου: Πράσινο φως από την Κομισιόν για την εκταμίευση της 2ης δόσης από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας
Η ανάρτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου
Στη θετική προκαταρκτική αξιολόγηση της Κομισιόν για το δεύτερο αίτημα πληρωμής από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, που υπέβαλε η Ελλάδα, αναφέρεται με ανάρτησή του στο Twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.
«Με σχέδιο πήραμε το πράσινο φως από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την εκταμίευση της 2ης δόσης από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας», αναφέρει στην ανάρτησή του. Και επισημαίνει: «Μαζί με την πρώτη πληρωμή και την προχρηματοδότηση, το ποσό που λαμβάνει, προς το παρόν, η χώρα μας, υπερβαίνει τα 11 δισ.».
Σημειώνεται ότι η Ελλάδα ήταν μέσα στις πέντε πρώτες χώρες που υπέβαλαν αίτημα εκταμίευσης της δεύτερης πληρωμής από το ΤΑΑ. Μάλιστα, ήταν η πρώτη που κατέθεσε αίτημα για την τρίτη πληρωμή (πρόγραμμα δανείων).
- Cyber Monday: Οδηγίες του Συνήγορου του Καταναλωτή για το τι να προσέξουν οι καταναλωτές στις αγορές
- Δικαίωμα Μειοψηφούντων για εξαγορά των μετοχών τους από τον πλειοψηφούντα
- Ακίνητα: Χωρίς αναδρομική ισχύ οι διορθώσεις στις αντικειμενικές αξίες
