"Δείτε φρεάτιο στην Ηρακλή!"

"Δείτε φρεάτιο στην Ηρακλή!"

Ένα φρεάτιο που... περιμένει να "στρωθεί" και ο σπασμένος καθρέφτης

Αγαπητό Cretalive,

απορούμε πως παραδόθηκε από τον εργολάβο στο δημόσιο η λεωφόρος Ηρακλή, που είναι ευθεία συνέχεια της Λεωφόρου Χριστομιχάλη Ξυλούρη, πριν 1/2 χρόνια, το φρεάτιο της φωτογραφίας στο ύψος της οδού οπλαρχηγού Πανουργιά, δεν έχει στρωθεί ποτέ με τσιμεντοκονία. Πέρα που σκίζει τα ελαστικά η σιδερογωνιά, αν ένα δίκυκλο στρίψει λίγο το τιμόνι όταν είναι μέσα στο λακουβάκι πλάι της, θα ανατραπεί!

Η δεύτερη φωτογραφία είναι 5μ. παραδίπλα, σπασμένος καθρέφτης μήνες τώρα. Αυτός που τον έσπασε δεν είχε τσίπα να τον αντικαταστήσει.

irakli

Σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα οι πολίτες θα το έλεγαν στην αστυνομία και θα πλήρωνε ο υπαίτιος. Υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος, τα οχήματα που βγαίνουν από την οδό Πανουργιά δεν έχουν ορατότητα στην κεντρική οδό Ηρακλή, που για όσους δεν ξέρουν έχει μεγάλη κλίση και ένα αυτοκίνητο δε σταματάει εύκολα. Το κερασάκι στην πολύπαθη Ηρακλή είναι ότι κατάντησε συμπληγάδες στο τέρμα της κατηφόρας της.

Αφού χτίζεται νόμιμα η νέα οικοδομή, μήπως είναι παράνομο το απέναντι πεζοδρόμιό της, ώστε να το σπάσει ο Δήμος; Είναι τόσο στενή η Λεωφόρος Ηρακλή στο σχέδιο πόλης, που αν παρατηρήσετε το πεζοδρόμιο θα το δείτε μαύρο από τα ελαστικά που το κουτουλάνε;

 

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ