"Δεν μπορούμε να βρούμε ησυχία στα σπίτια μας"

"Δεν μπορούμε να βρούμε ησυχία στα σπίτια μας"

Συνεχίζεται η συζήτηση για τα "μπαλκονόσκυλα"

Αγαπητό Cretalive, 

Σε συνέχεια όσων έγραψαν οι προηγούμενοι συμπολίτες σχετικά με τα σκυλιά θα ήθελα να σας πω και εγώ τη γνώμη μου.

Ζω σε μια περιοχή που σχεδόν οι μισοί κάτοικοι έχουν σκυλιά στην ιδιοκτησία τους. Σκυλιά μικρά μεγάλα ήσυχα επιθετικά ράτσας η όχι. Σκυλιά που οι ιδιοκτήτες τους περιφέρουν με καμάρι κάποιοι μαζεύοντας τις ακαθαρσίες τους ως οφείλουν κάποιοι χωρίς να το κάνουν Οι περισσότεροι τα έχουν στα μπαλκόνια τους η στους κήπους όλη τη μέρα με εξαίρεση τις ώρες κοινής ησυχίας που κάποιοι τα μαζεύουν. Το πρόβλημα βρίσκεται σε όλες τος υπόλοιπες ώρες που δεν μπορεί να ησυχάσει κανένας. Η αστυνομία δηλώνει αναρμόδια. Εμείς ωστόσο δεν μπορούμε να βρούμε ησυχία μέσα στα σπίτια μας. Έξω στο δρόμο τα αδέσποτα κάποιες φορές γίνονται επιθετικά. Εμένα με έριξαν δυο φορές από το ποδήλατο μέχρι που το εγκατέλειψα.

Εχει ξεφύγει τόσο η κατάσταση με τους δήθεν φιλόζωους που σε καταγγελία για γειτονικό μου σπίτι με 8 σκυλιά σε μια αυλή 20 τμ χωρίς νερό και ηλεκτρικό εδώ και 10 χρόνια τόσο η δημοτική αστυνομία όσο και η ΕΛΑΣ αλλά και ο εισαγγελέας δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα λεγοντας μου ότι πρέπει να αποδείξω ότι τα κακοποιούν.

Καταλαβαίνω την ανάγκη κάποιων να έχουν ένα ζώο συντροφιάς αλλά αυτό θα έπρεπε να γίνεται με καποιους κανόνες και όχι σε βαρος της ηρεμίας των υπολοίπων. Φανταστείτε να έχει κάποιος που του αρέσει η σκληρη ροκ μουσική όλη την ημέρα τα ηχεία του σε τέτοια ένταση που να ενοχλεί όλη την γειτονιά Θα ήταν ανεκτό ; Δεν νομίζετε ότι έχει έρθει η ώρα κάποιος να ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα πριν εκτός από τα φιλοζωικά σωματεία δημιουργηθούν και σωματεία κατά των ζώων τα οποία εν τελεί δεν φταίνε σε κάτι ;

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία

Α.Ν. 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ